Sömnlös

Jo, kl är 05:12 och jag har inte somnat ännu och jag lade mig vid tre. Det är inte okej.
Gäspar och gäspar men somnar inte.
Jag måste sova, wtf.

Startar Jay Smith-låtar och ger det ett nytt försök!
Annars får det bli en film och hoppas på sömn någon gång.
Nyår på fredag! Kan bli bra med sömn då också.

Godnatt! Eller... Godmorgon?
Aja, hoppas iaf på en sömn som vara länge imon/idag. 
Ciao!

The fear

Jag har egentligen inga ord för att skriva här.
Men jag gör det i alla fall. Vet inte vad jag ska göra annars. 
Kanske bara bra att skriva av mig? Jag är i alla fall inte rädd för att berätta om detta ändå så, men vill ändå inte vara specifik. Det är Hans fel, Han som har satt sig i denna sitsen. Men ändå känner jag mig... Jag vet inte.

När jag tänker på det... Så har du varit ingenting mot mig.
Du har aldrig varit det heller. I hela mitt liv.
Så varför ligger jag här med tårfyllda ögon för?
Jo, kanske för att jag hoppades för mycket. Hoppades på att du skulle bli bättre. 
Men det var väl bara meningslöst, slöseri på tid.
Men ändå, så skulle jag inte klarat mig utan dig. Bara vetat att du är vid liv. Men nu.. Vet jag ju faktiskt inte det längre. Det har gått 3 månader sen vi pratade, innan dess var det 3 månader sen vi pratade också. Det är inte okej att prata var 3e månad. Och det vet du.

För ett tag sen så sa någon till mig att jag började bli alkoholist, vid en sådan här ålder så är det fan illa. T.o.m. när jag var 16. 
Det gjorde mig jävligt ledsen. Det var inte meningen alls att gå i dina fotspår. Och det ska inte hända. Jag ska inte bli som du.
Jag blev förbannad, sen fick jag höra av min bästa vän att jag faktiskt hade problem med alkoholen. Det var då när jag verkligen insåg att jag skulle förändrats. Det var ju ändå Du som erbjöd mig att komma hem till dig och ta några öl? Det var Du som uppmuntrade mig, men ändå visste jag hela tiden att du skulle lämna mig även om vi redan lämnat dig... Det är som om du inte existerar, men ändå vet jag det. 
Jag fattade ju inte det först, att det var p.g.a. dig. Och egentligen... Så vet jag inte, men det låter mest rimligast. Så jag skyller på dig. Du har ändå skapat tillräckligt med problem i dessa 17 åren, så... Whatever.

Det värsta av allt är att jag faktiskt älskar dig.
Och saknar dig så det inte går att förklara.

10 sanningar om mig

1. Jag är alldeles för snäll när det gäller för hur folk kommer må. Är tex mycket dålig på att söga nej eller att säga hejdå vid sådana bl.a känsliga tillfällen. Alltså när det är jag som är inblandad i något, som delvis är mitt fel... Av något slag. Jag hatar att få folk att skämma ut sig själva, eller något liknande. Så då blir det lite fel och jag kan inte säga nej, som sagt. Aja, det blev klöddigt. Kunde varit lättare om jag skrivit om något specifikt, men det är nog bara elakt i så fall.

2. Jag kan döma folk ganska så snabbt, genom det ser folk mig lite som... En skitsnackare? Eller något. Men wth, man får ha sin tro om folk. Leave it.

3. Jag pratar ganska högt, ärvt av min far. P.g.a. det så kan folk höra vad jag t.ex. säger om dem. Hehe

4. Jag är inte en av dem som sminkar mig varenda dag, jag har ingenting sånt på mig. Förutom lite foundation ibland, men inget mer. Har mascara ibland, det är isf på fester eller liknande. Jag är heller inte en av dem som använder jeans så mycket, äger inga tights och gillar icke klänningar. Jag är den mjukis-tjejen. Mina favoritbyxor är gråa mjukis, xxl i storlek. Mitt ex gav dem till mig, det var hans innan. Jag älskar dem. :> Sen gillar jag stora långärmade tröjor med, helst med luva. Puss på dem.

5. Jag är en känslobög. Även om jag inte alltid visar det. Men jag gråter till nästan alla filmer, t.o.m. Tsatsiki. Jag gråter på bröllop. Jag gråter om någon jag berättar något för, tycker det är "sorgligt" och kramar mig. Då gråter jag bara för att hon/han bryr sig, i guess. Jag gråter för min pappa, även om han inte förtjänar mina tårar. Jag gråter när jag blir stressad, har för mycket att göra och när jag inte hittar mina saker. Jag är cp.

6. Jag är beroende av chips. Och då menar jag det. Det är sjukt! Mer om det behöver jag inte säga, men chips är något jag verkligen älskar. Den får en kyss.

7. Jag må va en bitch. Men det är inget jag kan hjälpa, direkt. Jag kan genom det också säga saker, som egentligen inte ska komma ut. Senast igårkväll fick jag en blond fjortis att böla när jag idiotförklarade henne när hon inte hjälpte sin vän. Jag tog i lite för mycket.
Folk tycker att jag är en bitch för att jag vågar säga vad jag tycker och vågar säga emot. Mina närmsta vänner tycker bara jag är modig, fast kan säga bitch ibland men dem ser det poisitiva i det. 

8. Jag har ingen pappa. Eller ja, jag har en Christer Folkesson och min mamma som fick mig. Han har aldrig varit den dära papparollen. Han har bara supit bort den chansen han kunde vara det. Så det slutade ju med att vi lämnade honom och jag hör från honom var tredje månad, antingen av någon slump eller att han ska lämna pengar till mamma. Det ända vi barn fick på julafton var ett kuvert som det stod av något slag: Puss och kram och god jul. (Till mamma) Och "Hälsa mina barn", till oss då. Och i det där kuvertet fanns det pengar till mamma, som han ger en gång i månaden. Endast för att han är tvungen.
För att få det sagt..; Han har inte blivit bättre, han är fortf en alkoholist. Han bryr sig inte ett skit.

9. Jag är en nattmänniska, jag älskar natten men är ändå så himla rädd för den. Jag är rädd för att upptäcka "spöken", för det har tydligen alla andra i min familj gjort i vårt hem. Genom det blir jag mörkrädd. Folk ser mig som ett skämt, pga detta. Men så är det iaf! 
Jag hatar iaf att sova ensam, p.g.a. detta. Jag klarar inte av att kolla skräck ensam heller, men ibland tvingar jag mig om jag verkligen vill kolla. Och ibland går det bra, om jag väl fixar pauser då och då. :>

10. Jag dricker cola.

Måndagsmorgon

Det ända jag har att säga denna natt är att denna dagen har varit väldigt tråkig.
Har varit rastlös nästan hela dagen, för kallt för att gå ut, känt mig så himla social medans ingen annan varit det, och har bara kollat på serie eller filmer idag. Dock har jag spelat Yatzy med Cg också! Så lite kul var det, minsann. Och så hade vi wookade grönsaker med nudlar med, min favoriträtt.
Så... Helt fel har det inte varit, men i överlag har det varit... Ett fiasko, kind of. 

Imon är det födelsedagsfest för Alex. Ska bli kul!
Fast innan dess ska jag va hos Ems och va med henne, och bl.a göra mig i ordning osv.
Sen ska jag hem till henne efter festen med, jag sover där. Awesome!

Nu ska jag starta filmen igen, som jag håller på att kolla på, Eva och Adam-filmen.
Haha, tycker den är så söt. :>
Ems ska ju ändå ringa mig imon, vid tolv, så jag måste komma upp och inte vara så himla trött. Inte för trött i alla fall. Då somnar jag bara om eller stänger av mobilen när det ringer... Omedvetet. Och då slutar det ju bara med att jag sover bort hela dagen! :D
Även om filmen inte är klar förrän halv fem ungefär... Men kunde varit värre. :D
Nu har jag sagt mitt!

Så..... Puss och godnatt!

Julfirandet är över, minsann.... Nästan

Jo, skulle egentligen skriva igår med det blev inte så. Var inte så trött, men orkade inte skriva något. :>
Men igår var det iaf Julafton! 
Fick gå upp vid tolv och jag badade och lite så. Sen bad jag Karin skjutsa mig till Kvantum, som är typ 2-300 m härifrån. Men hon gick med på det tillslut! Hon blev dock lite tjurig pga det. Johanna gick dit och hon sa: "Nej, jag går! Jag är inte lat! :S" PikeNNNN där, ja. Men vi körde iaf dit, mötte Johanna där i lagom läge. Märkte sen att det var stängt, så internet hade lite fel. Så Johanna satt sig i bilen och hon trodde att vi skulle hem, så hörde man ett suck när vi skulle leta efter något annat ställe. Men det sket vi i. :> Men vi hamnade i alla fall på Lidl, typ det ända som var öppet. Och jag köpte massa godis! :D

Sen kom vi hem i lagom tid till Kalle Anka.
Det slutade dock med att jag satt där ensam och kollade på det xD
Alla andra hade tröttnat, så... Wtf! Jag ska hålla kvar traditionen :D
Sen efteråt, så åt vi middag. Julmiddag, igen. 3e dagen i rad, och idag ska vi äta det igen! Orkade inte så mycket, för jag hade ätit lite för mycket godis under den timmen jag kollade på Kalle Anka. 
Sen fick jag avra tomten för i år, hittade ingen tomteluva, så det fick först bli en turban, men tog av den... Så det fick bli en scarf och en mössa på huvudet. :> Awesommmmmme.
Jag fick däremot en långärmad tröja, likadan som den gröna fast i blå, tshirt från Spanien, nyckelring?" xD, ögonbrynspiercing som var ganska... fail, en limpa cigg, datorväska, osv. :>
Sen blev det att spela Yatsy med Cg och Karin. Jag vann första rundan, men andra rundan vann Cg när vi körde hans regler. Gubbe! Men det var kul, iaf när Cg inte tog tärningarna. :>
Sen kollade jag lite på en julfilm på mitt rum.
Sen kom Karin och vi kollade på Step Up 3, den är AWESOME! :D

Aja, blev väckt för en liten stund sen av Cg.
Ska ju göra mig klar till släkträffen, med julmiddag. Igen. Vi ska till VINSLÖV hos Bosse och Lisen. Jag lär avlida lite grann. Men jag träffar ju bara dem typ 2 ggr på året. Men det värsta är att jag är ensam bland syskonen som ska dit, alla andra har planer. Förutom jag. :<
Men aja, jag överlever.
Snart blir det planeringar inför nyår. Götttttt. Eller jag har nog redan planerat färdigt? Nästan, iaf.

Nu ska jag upp och äta lite frukost och dampa på Cg.
Han var här inne precis, kan säga att jag vill döda honom ibland. :')

Pussssssss

Wuuuhuuhu






Jo, som de flesta vet så har jag och Filiph gjort slut.
Det tog 9 månader, + några dagar. Kommer inte ihåg exakt.
Det har var ju så att vi träffades i skolan, han började skriva till mig och så. Jag var ju ganska blyg och lite osäker. Men det var ändå kul. :> Haha, han kom in till fiket och gav mig en fralla och sa: Varsågod. Haha, sen gick han. Lite sött, ändå. :>
Första ggn vi verkligen hade... Fysisk kontakt? Var på Björket, haha! :D Random. Men han kom iaf dit, för att jag skulle dit. :) Och första ggn vi sov över, var hemma hos mig. Jag skulle göra läxor, men det gick inte så bra. :D
Vi vet inte exakt när vi blev tsm, men det fick bli den 11 Mars. :> Tyvärr hann vi ju inte till vår 1 årsdag. Och vi skulle fira våran 18 årsdag tsm, eftersom vi fyller år på samma datum, år och dag! Och det ska vi fortf. :) Dock har jag inte sagt till honom vad jag har tänkt att planera ist... Men det får jag ta med honom snart... I alla fall! :D

Jag och Filiph gick igenom myckeeeet. Jag var med honom i stort sätt varje dag, plus skolan och allt. Jag tröttnade fan ta mig inte. Vi gick igenom en sommar tsm som var underbart! Vi var i Stockholm och Katrineholm, det var verkligen sjukt kul. Saknar det som fan! :D Vi har ju också varit på fester tsm, slappat och jag har träffat massor av hans kompisar. Har varit kul! :D Han har också träffat av mina.
Mina föräldrar gillade honom så starkt mycket! Dem frågade efter honom så fort han inte var här, och var oroliga att vi inte var tsm längre. Det störde mig lite, så tillslut sa jag till dem att hålla käften! Men det hjälpte inte så värst mycket. xD Dock träffade min pappa honom bara 1 gång, men det gör mig inget...
Hans föräldrar är lite så där... AWESOME. Jag älskar dem! Och hans hund är ju hur fin som helst, Rufus heter han! Min lilla elskling. :'D Saknar honom nu lite, också.
Och såklart så saknar jag Filiph med! Är ju lite jobbigt. Men det är okej,  vi ser inte så mycket negativt i det hela.
Det blev bl.a för mycket, jag höll mig undan och lite så för att det inte skulle förstöras och så. Det var lite mycket gräl, och det var ju inte lite... Stort heller. Men vi klarade av det, men ändå beslutade vi oss för att göra slut.
Visst, jag älskar honom fortf... Väldigt mycket! Men båda känner att det är bäst nu, framöver att vara vänner. Och det gör inte oss så mycket. För min egen skull så vill jag inte ha en kille hela livet, sen jag var 17. Det klarar jag inte av! Och sen om vi är tsm så pass länge, så vi är fast vid varandra så blir det inte alls det lättaste att göra slut heller. Men... Jag mår bra nu. Är glad att vi beslutade det så här.

Och jag söker inget förhållande.. Med någon.
Känns inte så lämpligt, alls. Jag vill bara inte, heller.
Jag gjorde ju slut för bl.a en anledning. Så... Jag pallar inga förhållanden nu!
Jag ska ha kul som singel, som fan. :D

Och så ni får det bekräftat så är jag och Filiph bra vänner nu! :D <3

Against All Odds





Dagens favoritmusik idag är Jay Smith och Fibes, Oh Fibes! Dem är så... Uh, bra. 
Vaknade för ett tag sen av att Cg klampar in på mitt rum och säger att kl är halv ett och att det är dags att gå upp nu. Hur ofta gör han det när det är lov? -.- Jo, ganska ofta faktiskt. Men jag kunde ha somnat om, för jag har varit här inne sen dess, och han har inte kommit in. Men aja, skitsamma. Nu är jag uppe så. :>

Skulle egentligen lägga upp en inlägg igår, men hittade inte sladden till mobilen för att kunna överföra bilder osv. Ville liksom lägga upp en eller 2 bilder till det inlägget. Jag och mamma letade överallt, men inte hittade vi den!
Och nu idag, när jag vaknade och skulle sträcka mig efter mina glasögon på fönsterkarmen så var sladden där, under min bok. Awesome. 
Haha, aja! Bra att jag hittade den iaf. Så drf ska jag skriva om gårdagen, idag. :>

Igår vaknade jag upp hemma hos Tiddan. Vi hade Eva och Adam-maraton kvällen/natten innan, (måste påpeka att vi hade ett fett jävla bord på sängen som vi var upp, haha!) så jag var ganska trött när Tiddans mobil ringde när hon var nere i köket eller nåt, med sina föräldrar. Jag var ju nyvaken så jag fattade ingenting med mobilen då, så jag lät det ringa. Tiddan hörde den ju inte. Så sen så var dem utanför dörren och ELof, deras hund, kom in i rummet och luktade mig i nacken. Sen kom Tiddan in och så sa jag att hennes mobil ringde, sen när jag sa ett ord började hon babbla som fan. Haha ><
Aja, anitngen så var tågen inställda eller försenade. Så det var nära att jag blev fast i Höör. Men fick Anton, systers kille, att hämta mig! Jag själv hade inget annat val, för jag var tvungen att betala 100 kr. AWESOME
Kom iaf på en osäker väg hem. Satt mig och slog in julklappar, den som är till Karin är ju snyggast! JAg är en mästare på att slå in julklappar :D Haha... Har inget tålamod till det.
Sen stack Karin och skulle hämta Mims, min andra syster, som skulle fira lite jul hemma hos oss.
Inväntade dem, för sen skulle vi äta massa julmat!
Tillslut kom hon, med sin valp Saint. Innan maten så satt vi och kelade lite med henne, det är hon på bilderna. :)
Sen satt vi oss för att äta, och som vanligt så fick jag massa ont i magen. :< Men jag klagar inte! Julmat är gott.
Mims fick sina julklappar och hon gav oss våra. Dock inte mellan henne och mig, för vi ger dem efter jul.
Sen drog jag och Karin till ÖoB, och där handlade jag 2 chipspåsar, godis och muminplåster. :>
Sen skulle hon till Maxi, då när jag var så himla trött. På vägarna till platserna lyssnade vi på Julraketen-Ola Lustig, haha! Awesome låt :D
Vi kom hem och Mims skulle hem, sa hejdå och jag satt mig i mitt rum. Tänkte att jag skulle göra något, hade ju ändå massa godsaker framför mig. Jag bestämde mig för att kolla på Mysteriet på Greveholm, tända ljus och äta godis/chips och dricka julmust! Massa mys. Somnade dock vid 12 och vaknade igen vid halv tre, då startade jag filmen igen! ;D Haha! 
Sen sov jag igen.

Nu har Cg varit här inne och sagt att jag ska städa mitt rum. Sen tillägger han, som vanligt; TIPPTOPP!
Så... Efter att jag lagt in ny musik till mobilen, ätit fukost och klätt på mig, så ska jag börja städa.
PUSS OCH HEJDÅ



Love will always find a way

Ångest som fan. Det lägger sig inte. :<
Men... Idag så var jag i skolan, halva dagen. Hade glömt att ändra alarmet till kl sju, så den ringde kl 10 iaf... Var typ vaken då ändå så, jag vet inte riktigt hur morgonen gick till. Tiddan ringde mig iaf, utan att hon märkte det. Väldigt lustigt. Sen ringde Ida mig också, jag förstår inte :>
Aja... Kom hem. Johanna var fullt upp med att städa. Hon hae hög  musik igång och sprang runder hela tiden. Jag gjorde mackor och åt i lugn och ro. :> Sen fick jag köra igång, jag med! Jag fick städa toaletten, vasken och badkaret. AWESOMEEEE!!!!!!!!!
Och nu sitter jag iaf här. Lyssnar på fin musik, som Fibes, Oh Fibes! och funderar på att sätta mig i vardagsrummet och starta min skiva. Johanna är ju trotsallt också klar nu. :)
Men jag ska bara orka ta mig upp ur sängen... 

Tycker att bröllopsbilderna ska komma upp snart.
Sega inte så mycket, Denise!!!!!

Imon är det sista dagen i skolan, sen är det Jullov!
Julbord imon, så hoppas det är gottttt :>
Anna sa att vi slutar vid 2, eller vad det var. Så det är ju ganska nice. :)

Puss!

Ska jag? Huhuhihii, hej!

UPPDATERING

Inte någon chillkväll idag heller, nej!
Ändringar.
Sebbe och några andra kommer hit, chillkrök igen. 
Men jag klagar väl inte, jag är alldeles för snäll. :)

Chillkrök







Jo, igår kväll/natt så hade jag besök. Ems och Tiddan kom hit, och sov här också. :)
Insåg nu hur mycket jag saknade Ems, mer än vad jag trodde ju!!!
I alla fall... Jag hade städat lägenheten, innan dem kom. Sen hade jag hällt upp chips och saltapinnar i skålar. Tagit ut lite vin och satt igång musik. Tände ljus också. :D
Sen kom dem och vi satt oss ner. Umgicks och så, pratade om allt! 
Sen fick vi för oss att köra charader, men det blev inte mycket med det. Tiddan gjorde bara några, sen slutade vi. Haha! Vi började dansa ist. :> Det var as kul :D Har det på film, på fb. Heheheh
Sen senare under kvällen så snodde Tiddan min säng och somnade. :< Vi lät henne vara, vi är så snälla. Dock sprutade vi lite vatten på henne. Hihihihi
Men jag och Ems var uppe ett bra tag till. Vi dansade ännu en gång, som jag också laddade upp på fb.. Men jag tog väck den igen. Haha, bellydancers :D Det var as kul :D 
Men sen lugnade vi oss lite, Ems började bli trött så vi startade en film. Dirty Dancing ;>
Jag städade det mesta, så jag slapp göra det idag. Glad att jag gjorde det :D Fick iaf diska och städa lite idag!
Sen fick jag ju då såklart sova på soffan med Ems, en sådan soffa 2 kan ligga i såklart! :) Och jag fick iaf inte min säng :( Jävla Tiddan!!!!!!!!!
Sen på morgonen vaknade dem vid 10-tiden och jag var så JÄVLA trött. Och dem kunde inte hålla käften, inte Tiddan iaf. Som vanligt xD Så jag sprang in och la mig i min säng. Men så kom jag på att jag inte kan lämna dem ensamma, och kan lika gärna vänta tills dem drar vilket var efter en stund!
Aja, dem drog iaf tillslut och jag diskade upp det vi använde igår.
Det var jätte kul, tack så mycket!!!

Nu ligger jag framför tvn, somnade vid 3 och vaknade vid 6. Awesome!
Har nyss ätit också, nudlar fick det bli. Och så snodde jag lite av Antons oboy. Hehhehe
Väntar på att Grinchen ska börja på 3an, love it! Så kollar just nu på, så länge, på Narnia Prins Caspian (eller vad den nu heter) på 5an. :> Det blir bara en chillkväll ikv/i natt, helt ensam hemma så. Ska bli riktigt skönt!
Och jag väntar fortf på bilderna sen bröllopet, Denise är så seg!! Men de kommer väl snart.. Hoppas jag! :D

Puss!

Små, små saker

Det har skett en massa nu de senaste dagarna!
Mamma och Cg har gift sig, kan ju bara säga att jag grät FLERA ggr. :'D
Nu är dem på smekmånad i Spanien, jag och Johanna är ensamma hemma i en hel vecka. Awesome!
Saker har kommit upp, som jag inte kan skriva här. Men läskigt var det iaf!
Tankar har kommit upp och jag har beslutat mig om saker!
Jag har återupptagit konakten med en person med, mer kontakt än innan iaf! Får hoppas att det fortsätter så, bara! :) Sen ska jag bryta konakten med en person, med.
Jag ska ringa pappa så fort mamma och Cg kommer hem med!
Jag säger bara en sak... Nästa år lär nog vara bättre än detta!

Nyår är planerad... Tror jag! Eventuellt i alla fall.
Får ta ett snack med Danne snart, ju!

Lyssnar på Jay Smith och ska snart sova. När som helst.
I morgon äre skola och jag är så himla pepp på lov nu, alltså! :D
Idag har jag kollat på O.C hela dagen, och Paradise Hotel ibland.
-Och mest... Tänkt på jullovet!
I morgon ska jag plugga hos Ida. Och denna ggn pluggar vi!!
Och tänka ännu mer på jullovet. <:

Att bli älskad och att älska, räcker inte alltid.
Stand by me, forever darl.

Jag lär behöva dig genom detta Ida.
Jag älskar dig!


Nu ska jag sooooooooooooooova.
Puss och sovgott!
Bilder från bröllopet kommer upp, så fort Denise lägger upp bilderna sen kyrkan på fb :D

If it makes you happy



Nu sitter jag i skolan. Vi har Media, ska göra någon tidning som vi höllt på nu ett tag.. Jag och Ida. Hade tänkt att intervjua Lovisa under rasten också, idag. Heheheh. Och så ska jag göra någon reklam i tidningen med. Hoppas jag har fantasi denna ggn. :>
Har glömt mina glasögon idag. 
Benjamin: Man känner inte igen dig utan glasögon!
Jag: Haha, jag känner inte igen er utan heller. Heeheh

Har suttit med detta inlägget i ett bra tag nu. Orkar inte skriva, men ändå så vill jag.
Är astrött. Har inte sovit så mycket i natt. Awesome. 
Ska egentligen jobba med magasinet, uuuuh. Jobbigt der låter.....
Om 20 min så är det rast. Och jag har inte jobbat något under en timme :D Jag har inte ens tagit fram arbetet. HEHE
Jag lyssnar på cKy istället och nördar lite.
Men... Jag ska faktiskt ta tag i arbetet nu snart :> Efter detta inlägget, då. 

Idag, efter skolan, ska jag hem. Ska plugga, IGEN.
Gjorde ju inte så mycket igår, ganska svårt att koncentrera sig.
Men idag ska jag fixa det! :D

Nu ska jag jobba lite innan rasten börjar.
Mjeu.

RSS 2.0