Dag 10

En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Sämsta bilden, men den får fan duga. Orkar inte lägga ner tid, precis...




Well... Äntligen så är helgen över. En av få gångerna jag säger så! Men det är faktiskt jävligt skönt att det är måndag och känslan över att man är ledig är fantastisk. Imon är det en ny månad också, snart är det ett nytt år. Det låter så jävla bäst. Julafton hoppas jag på att bli hur mysig som helst!! I februari fyller jag också 19 år... Jag tror jag kommer ha det bra!! Sista terminen, sen slutar vi skolan och tar studenten! Häääärligt :D Jag bara längtar så jag blir vuxen, så jag slipper leva i tonåren och vara sådär känslig och ha så mycket problem. Heheheh, uuuuh.

Idag har jag varit i stan en runda med Idan! Vi gick först till UM och sedan handlade jag lite grejer i stan, bl.a födelsedagspresent till Karin. :) Sen köppte jag hårfärg och en "top" till mig. Tack för en trevlig dag!! :) Även om du inte köpte något... Heheh.
Jag blev hämtad av mor och Cg, som tutade så det hördes över hela torget.... När jag satt på torget. Det var lite... Jag vet inte. Det kändes lite dumt. xD Det tog en stund innan jag fattade att det avr dem, men jag sa: Det är säkert Cg, jag kan nästan slå vad om det. Haha! Aja... Ointressant. :3
Vi körde iaf inom Maxi och där köpte jag juice och ishavssallad!! GOTT
Så nu... Ska jag göra lite mackor och dricka juice, jag får starta en film också. 
CIAO


Du har gjort ditt val.
Försök inte att ändra på det.

Piece of my heart.

Jag är så himla trött, så det är sjukt. Jag orkar egentligen ingenting. Det var ju Harry's igår och det blev en del drama och mer alkohol än vad som behövdes. Men utöver det var det hur trevligt, som helst! Och ikväll kör vi igång igen, vi ska ha gäster hemma! Katja och Idan kommer hit och dem ska bjudas på middag och det ska drickan öl, med musik! Jag hoppas fan jag blir piggare... Och snart ska jag gå till stationen för att möta upp dem, eftersom de inte vet vart vi bor. Om... Ungefär om en och en halvtimme ska jag gå!
Och eftersom jag är så trött, så fryser jag så myckeeet :( Pallar inteeee.
Men jag hoppas på en trevlig kväll iaf! 
Och btw, nu har vi lov... Jag ska plugga hemma, men ändå så jävla gött med ledighet. :)
Ciao!


Jag ska inte låta mig själv att må dåligt, så mycket. Jag ska tänka på mig själv och göra så gott jag kan för att må bra och försöka att inte tänka på det. Om det går bra... Det får vi se! 
Och förlåt mig, för allt. Jag vill ju inte såra dig, men saker händer.... Men du har sårat mig också. Det kan du inte säga något emot om...
Nu ska jag köra mitt eget race och njuta av denna kväll, detta liv, mitt liv. Jag ska göra det bästa av situationen och det ska ingen hindra mig till. Ingen. Jag ska inte ta emot någon skit, från någon. Det vägrar jag! Ingen ska få hindra mig från att göra mina egna val eller att försöka gå vidare, även om vissa (troligen) tycker det var fel av mig, om det jag gjorde. Jag ser det inte som något fel. Jag har mitt liv som jag vill leva, på mitt sätt. Jag gör exakt vad jag vill och jag är singel. Hur jag går vidare, det är helt upp till mig. Ingen har rätt till att säga till mig om vad jag ska göra och inte göra. Så det så.


Turn the tide

Jag är så rädd. Så rädd för att du ska börja hata mig. Att du ska vara elak mot mig, eller något liknande. Jag är så rädd för det. Mitt hjärtar slår dubbelslag och jag tror min puls kommer sprängas snart. Mina tårar tar aldrig slut och jag är jävligt trött på det. Jag vill bara må bra, just nu. Jag orkar inte må så här. Men vad ska jag göra?... 
Det är så jävla svårt och förlåt mig. Men det var mitt beslut och tro inte att jag älskar dig mindre. Men jag hoppas verkligen att vi båda klarar oss fint i framtiden. Vem vet? Det kanske blir du och jag, iaf. Det vet man aldrig! Allt kan ju hända. 
Jag känner mig så hemsk. Jag känner mig som den hemskaste personen i världen. Men jag kan inte vara tillsammans för din skull, vilket du förstår själv. Jag får sådana skuldkänslor, så det är sjukt. Jag ville verkligen att detta skulle fungera, ju. Jag känner pressen och jag kommer snart bryta ihop. Hur vet jag inte, men något kommer att brista och det kommer ta isär mig. Som fan. 
Jag önskar att detta är över, så man inte behöver må så här dåligt. Jävla skit.
Men jag älskar dig, Patrik. Det gör jag verkligen.

Nej, nu ska jag försöka göra något.... Något. 
Ciao.

Puss!

Jay Smith <3



Jag har egentligen ingen lust att skriva här, så jag vet inte varför jag gör det.
Men idag försov jag mig och stack till skolan vid lunch. Fick reda på att jag klarade både det praktiska och det teoretiska provet i Grafisk kommunikation!! Jag är så stolt :D Men blev inte klar med uppgiften, som jag skulle bli klar med idag. Men det får jag ta igen, ju... Jag funderar på att komma igång med den andra uppgiften, som verkar enkel, så jag slipper ha den efter mig också! Det tar nog bara typ en halvtimme att göra den, så. :)
Imon är jag "ledig" och då ska jag ägna min tid till att fixa i mitt rum. Hela golvet är fullt med saker, fast några plana ytor att ta sig ut från rummet på. Bara för att jag inte hittade mina galgar och måste rota bland kläderna, för att hitta något att klä på sig. Och de är i sopsäckar, men just nu är de mesta på golvet, som sagt.... 
På onsdag ska jag pierca mig, woho!! :D Som jag har längtat. Och Patrik betalar den också, tack så mycket älskling! Jag ser såååå himla mycket fram emot det :D Det kommer bli fett!
På fredag ska vi till något ställe i Kristianstad, Billjard eller? Kostar 25 kr/öl, så det låter ganska nice hittills! Även om Johan säger att det händer ganska mycket skit där, men det sägs det ju om Harry's också! Det ska säkert bli trevligt. :) Dagen därpå, på lördagen, komm Katja och Idan och hälsar på! Det blir att dricka lite vin och öl. Myyyyyys!! Mor och Cg kallar det för fest, så de satsar på mycket, de! Heheheeheh, men det blir säkert kul :D
Så jag har denna veckan ganska fullbokad och det känns skönt, faktiskt!!

Jag har nyss kollat på massa musikvideos på tuben. Det slutade med att jag började nörda Jay Smith. Alltid lika bra, är han! Kollade hans första audition; awesome! Då när han sjöng Black Jesus. Heuheuhuehihihihih :D Han är så stilig också, på något vis. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det. Han är ganska gryyyym!
Nej, nu ska jag kolla vidare på lite annat. Som typ... Veronica Maggio :3
Ciaaaaaao

Mad world

Jag förstår inte varför jag alltid får reda på nya saker varje gång, när du är full. Vad är det mer jag inte vet? Att du har någon annan sorts sjukdom? Att jag har ännu en syster/bror som jag inte vet om? Att jag har en till far? Jag blir förvånad varje gång, jag som tror hela tiden att det fan inte kan finnas mer som jag inte vet. Jag som trodde jag visste allt om dig?
Det gör mig så jävla ledsen, men jag vågar inte visa det för dig. Du märker inte det heller, även om jag tycker att du borde det. Men du kanske inte vågar fråga. Säkert. Det kanske är svaret på varför du alltid är så... Snäll, fjäskande? Överdrivet snäll. Du borde fan inte vara så här snäll. Ärligt. 
Fyfan vad jag är besviken. Riktigt jävla besviken så jag skulle kunna gråta. Men du sitter bredvid mig just nu och är glad, som om ingenting har hänt. Det skulle bara varit fel. Du skulle väl inte må bra heller, utav det. Nej. Jag ska vara glad med dig och dricka min Dooley's. Yes.
Ciao.

Krossa alla fönster

Fruktansvärda tisdag. Det regnar och blåser, jag är trött för att jag inte har fått sova ut (känns det som), ändå har jag sovit i 12 timmar. Jag ska snart vandra ut i detta hemska väder (slår vad om att det är kallt också), till det gamla huset och packa mitt rum färdigt. Denna tisdagen kommer vara usel!! Sen ska man ju bära allting med, usch! Det enda som borde vara positivt är att jag är ledig från skolan idag, men just nu känner jag bara att jag skulle ha det bättre i skolan just idag!
Okejdå, en sak har varit bra. Men det var innan jag vaknade. Min dröm var fantastisk! Jag kommer inte ihåg vad den handlade om längre, men jag kommer ihåg att jag vaknade glad och att drömmen var så jävla fin. Tills jag delvis insåg att den inte var sann, för då kom jag på vad jag skulle göra idag. Och jag vaknades av att Cg ringde, så.... Usch. Allting går nedåt. Men när jag packat och allt, så ska jag slänga mig i sängen och glo TBBT! Jag ska bara dega hela kvällen och inte göra något ansträngande. Låter fint det. :)

Nu ska jag ta något att äta och byta om.
Sedan vandrar jag iväg i denna sketna byn med det hemska vädret!

Dag 9

Bild på mig och min bästa vän.
Som även är en bild sen förfesten innan studentfesten! 




Vi har flyttat in i det nya huset idag! Lite tidigare än planerat, men det gör inte mig något. Jag är glad och nöjd!! Vi har ju inte fått hit alla möbler ännu, från det förra huset. Mike och/eller Mathias ska komma under veckan och hjälpa Cg att bära, så... :) Sen lär vi säkert ta fler smågrejer imon! Jag har inte ens packat klart, hahah. Jag har hela min hylla kvar och sånt. Men aja, det bestämdes så hastigt att vi skulle flytta ju! Det var planerat att jag skulle börja packa imon, haha. Och flytta på fredag ;)

Jag har hittat mina glasögon idag också, för den delen! Glad blev jag. :>
Patrik har också varit här hela helgen. I fredags var vi ute och fotograferade till projektarbetet. Kallt var det också!! Mörkt med, för vi gick ut på kvällen. Vi stannade till på Vedhyggeskolan och lade oss i den stora gungan. Vi hade bara det trevligt och pratade. Mysigt!! Sen när vi kom hem igen, så värmde vi oss inne på mitt rum och spelade Monopol. :3 Och jag vann! Han gav upp, haha. Annars skulle han ha vunnit (troligen). Och igår så gjorde vi inte ett skit, faktiskt. Vi var så jävla uttråkade... Vi kollade filmer, bara. Haha! Idag har vi då flyttat och burit saker. Ganska kul när vi fick sitta där bak i Cgs arbetsbuss, haha!! 

Imon är det skola... Jag tycker inte så mycket om det, faktiskt. Jag känner att jag orkar dra dit, men ändå föredrar jag att vara hemma. Sova. Men det är ju klart! Det kommer inte hända. :) Så mor min ska följa mig en bit, för att visa vart jag ska gå för att komma till bussen. Jag har ju aldrig bott längst upp på Stenberget innan.... Jag har ju inte brukat vara där heller, haha! 



Dag 8

En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

En dålig vana? Ehm... Alltid när jag är i en affär, så köper jag antingen chips, läsl eller godis. När jag har pengar, när jag ska hem från skolan, så går jag in på Pressbyrån och köper något litet att äta. Om jag stannar på stationen i Tyringe, så går jag in på Samaya eller ICA, ifall jag har pengar på mig. Det är nog den sämsta vanan jag har, som jag verkligen önskar att jag inte hade. Jag tänker själv att jag inte borde handla, men ändå gör jag det.
Jag kommer bli tjock när jag blir äldre. Jag kommer dö i fetma.


Om tio min ska jag ta mig till Hässleholm för att lämna Johannas skinnjacka. Sen... Ska jag hem igen! 
Senare kommer Liz hit och då ska vi fira henne, för hon fyllde 16 för två dagar sen :) Patrik kommer också hit, och vi ska iaf spela Monopol någon gång idag! Kuuuuuuuuuul.

Studentfesten var hur kul som helst!!! Jag hade det astrevligt :D Jag ser fram emot nästa studentfest och hoppas det är minst lika kul! Och hoppas fan jag har pengar då med, haha. :3 Annars jag ledsen tjej.
Jag hinner inte skriva så mycket mer, måste fixa lite snabbt och sen gå till bussen.
Men jag ska iaf träffa Ems imon, och det ska bli kul. För vi har inte träffats på lääääänge! Jag saknar henne som tusan ju. :) Det ser jag också fram emot! Så imon ska vi sova hos Patrik, han och jag. På söndag åker jag hem igen.
Bild kommer sen förfesten hos Idan!!
Ciao!

Dag 7

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Jag skulle nog först och främst åkt utomlands, direkt. Med några vänner.
Sen skulle jag (såklart) köpt saker jag behövt, som kläder osv.
Jag skulle också givit en del pengar till min kära familj.
Och skaffat egen lägenhet, i think! :)


Studentfesten är ikväll!! Ska bli sjukt awesome :D
Klockan är 12:46 och jag har typ precis duschat. 14:35 går min buss in till Hässleholm och då ska jag först ta ut pengar, sen gå hem till Johanna och hämta skinnjacka och Johans grejer. Jag tar mig därefter hem till Ida och fixar lite musik inför förfesten ikväll, så vi har något nytt att lyssna på! Och då ska vi även fira Oskar som fyller 18 år idag! :D Woho!! Han har blivit stor pojke nu! :>
Sen får vi ju se om man tar sig till skolan imon, på morgonen! :)

På fredag får vi nycklarna till huset! Yay!!!
Så vi ska börja köra dit lådor någongång, sen ska vi bära in möbler och sådant. Det är då min älskade pojkvän och  min käre vän ska hjälpa till! Dem är så snälla. :) Och jag är faktiskt glad över att vi flyttar, jag ser verkligen fram emot att bo i det huset. :D Om det spökar blir jag ledsen, dock.
Och ett minus finns där, det är att jag måste gå längre till bussen.

Grattis på födelsedagen, gamle man! :D
Snodde bilden från Tiddan, delvis för att den är jävligt söt och att det är nog den senaste bilden på honom. ;)


Dag 6

Typ av killar jag faller för

Honestly, så har jag inga speciella som jag faller för. Det enda viktiga är att dem icke är falska, dem ska vara äkta och inte försöka göra till sig, osv. Vara sig själva och inte falla för det typiska grupptrycket, så de blir de känslokalla killarna i "gänget". That's bullshit. Jag är inte så förtjust i dem som bryr sig och går ut över vad andra tycker och känner heller. Just be true to who you are, right?


Idag har jag varit i Malmö med några kära vänner (Idan, Sara, Anna, Johan och Tiddan) och en av mina kära vänners vän; Andreas! Mycket trevligt, har det varit. :) Vi stack till Mixhuset, för att de andra skulle handlar lite. Jag bara hängde med! Idan stannade i Malmö och kommer hem imon igen, så vi fick åka hem utan henne och Tiddan som skulle ta ett annat tåg. Och kul hade vi, hahaha! Med en jävla ballong som Johan pruttade med. YEAH, THAT'S RIGHT! 

Skolan, idag, var däremot mindre kul. Vi hade prov, men jag tror jag klarade det bättre än förväntat... Det praktiska gick dock sämst av hela provet. Jävla Illusraitor. Men jag tror jag kommer att klara mig och det är jag isf nöjd med, även om det är på gränsen på underkänt! :3
Nu har jag inte så mycket mer att skriva om, tror jag.

Oskar fyller år imon, btw!!! :D

Med det avslutar jag med; Bob Dylan in my heart. Or something like that.

Dag 5

Någonting jag vill ha mer än något annat, just nu.

Hm... Det är mycket som jag vill, ju. Men om jag måste välja, så blire nog att ha minst G i alla ämnen i skolan. Eftersom jag har ganska mycket problem med det nu, så. Och det gör mig deprimerad också, för jag har fått bekräftelse på att jag inte kommer få tillräckligt med poäng tills skolan slutar. Vilket suger. Men jag får helt enkelt plugga upp på komvux, etc! Jag SKA i alla fall komma in på högskola, jag vill verkligen det.
Annars så är det väl bara grejen med att gå ut skolan och skaffa egen lägenhet, börja ta ansvar (på riktigt), tjäna pengar genom att jobba och köpa egna möbler och inreda sitt eget hem. Det låter så jävla fint. :) Att ha sitt alldeles egna hem
Det är mitt svar!


Helgen är över och imorgon ska man ta sig till skolan igen. Då är det prov också. Jag är lite osäker på om jag kommer att klara det, för jag är inte den bästa på att lära in saker på detta viset. I så fall måste jag råplugga aslänge, men det har jag fan ingen ork till. Så jag får hoppas att jag klarar det!
På tisdag, däremot, så är det den första studentfesten!! Jag ska vara typ en rockare/glamrockare av något slag, kommer säkert bli fränt! Tiddan ska hjälpa mig med sminkningen, klädseln och frisyren... Typ allt, alltså. :3 Vi ska först hem till Idan, innan Harrys och då blire lite förfest med några andra blivande studenter. Mycket trevligt!! :> Jag är ganska så taggad, kan man säga :D Temat på studentfesten är, btw, "Ursäkta, jag har kommit fel". Ganska kul, tycker jag!
Imon ska vi till Butterix i Malmö med.... Jag vet inte riktigt vilka det är soms ka dit med oss, men Ida, Anna, Johan, Tiddan och.. Sara, kanske? Äh! Jag vet inte. :D Sen följer jag med Tiddan hem till sig och kolla lite kläder.  Ska bli spännande! Det lär säkert bli så att jag kommer få beslutsångest, men jag lär tvinga Tiddan att välja åt mig isf. Heheheh.
Nu jävlar ska jag plugga lite till och kolla Vänner! 
Ciao

Dag 4

Mina förhållande förr och nu.

Jag förstår inte riktigt vad man ska svara på detta. Men jag har haft 3 seriösa förhållanden innan. Visst, jag har varit tillsammans med fler och det betyder inte att jag inte varit seriös i förhållandet, men det har inte riktigt... Kommit någon vart med dem. Sen fanns det en kille jag ville bli tillsammans med, men det blev inte något av med det. För han flyttade. Men det första seriösa förhållandet var med Emil, min första riktiga kärlek, som fick mig att må som sämst och bäst på samma gång. Sen gick det nerför. Jag gjorde slut. Det andra seriösa förhållandet var med Tim. Vi hade det bra, mycket bra! Det var första gången jag hade en paus i förhållandet, vilket jag lärde mig av att det gjorde allt mycket jobbigare. Jag kommer inte ihåg vem som gjorde slut, faktiskt... Jag kommer i alla fall ihåg att det var svårt för både han och jag att gå vidare. Det tredje seriösa förhållandet var med Filiph. Det var en del svartsjuka och jag älskade hans familj. Vi hade våra problem, men vi löste dem. Båda gjorde slut här, faktiskt!

Nu är jag tillsammans med min underbara Patrik. Och det är nog det seriösaste förhållande jag haft. Vilket kan skrämma mig ibland, men jag tror det är på ett bra sätt! Vi har saker vi behöver jobba på och det är på god väg, som det ser ut nu. Även om vi inte är så jättelika, så kan det vara positivt. Vi är ju lyckliga? Jag tror detta håller länge! Jag älskar dig. <3



Dag 3

Min favoritårstid och varför.

Well... Sommar. I alla fall när man är ung och har ledigt länge; sommarlov. Dessutom så är det ju den årstiden det är som varmast och det är alltid skönt att kunna svalka sig i sjön/havet, lika skönt är det när man svalkar sig i duschen. Visst att det är lite lökigt, men det är helt klart värt det! Jag älskar sommaren! Alla festivaler är då och man träffar på många ute, mer än vanligt. Och man blir ju sådär fin brun utav solen med. Att vara på stranden, sola och bada är ju så sjukt nice!
Om man bara fokuserar på värmen som något negativt, så skulle jag nog valt våren före. Eftersom då är det inte för varmt och inte för kallt. Och även om det ofta är tidiga somrar, så räknas inte dem. Då är det ändå sommar.... Äh, aja, ni fattar vad jag menar iaf!!


Det är tisdag, jag vaknade vid halv sju. Just nu är klockan 08:12 och jag är fortfarande vaken! Jag gick liksom och lade mig vid tio igår. Anledningen är för att jag inte sov något efter att jag varit i skolan, som jag brukar. För i så fall skulle jag nog inte varit vid liv nu, alltså! Hahah! Och vet ni vad? Det känns så jävla skönt!! Jag ska vara vaken idag med, så jag kan lägga mig lika tidigt ikväll. :>
Dock är jag mindre duktig när jag äter chips på morgonen... :c
Och btw, det är APUsökning idag. Jag ska till skolan vid lunch, därför jag är hemma.

Så nu ska jag kolla lite mer Vänner och ta det lugnt. 11:35 tar jag bussen till Hässleholm!
Jag får se om jag hittar APUplats, dårå... Även om jag har starka tankar om att stanna hemma varje tisdag. Men det måste jag ju ha en förklaring om varför, till min lärare när han säger att vi ska skriva in närvarolappen om vi varit på APUn eller i skolan... Vilket jag inte varit någon gång. >< Så jag får väl sätta igång, eller nå... Men idag säger jag bara att jag varit på Cosmonova och frågat om APUplats, i Kristianstad. Det kan jag visserligen göra idag med, under hela dagen. Men ja, vi får se!

NU ska jag starta Vänner och grubbla över om vad jag bestämmer mig för idag.
Ciaaaao!

Dag 2

En person jag vill träffa just nu.

-Oj, hm... Det är en del som jag vill träffa just nu! Förutom min pojkvän, så vill jag mer än gärna träffa min bror som bor i London! Likaså med min andra bror, som bor i Jönköping. Jag har ju inte träffat dem på... 8 år? Om inte mer. Jag kommer inte ens ihåg. Jag hoppas i alla fall att jag får göra det snart... När Jimmy nu ska till Sverige, så!

i love u


Denna helgen har varit väldigt trevlig!
I fredags stack vi till Harrys och tog några öl med vänner. Jag fick t.o.m. träffa efterlängtade Sebbe där med! Jag var sååååå glad :D Tack för en riktigt trevlig kväll!! Igår, däremot, var jag hemma hos Patrik och hade det trevligt. Jag skulle egentligen hem till Tiddan, men jag hade inga pengar till resa... Tyvärr! :c Men jag hade det trevligt oavsett! Chips, läsk, Vänner serie och film. :>
Jag kom i alla fall hem idag och nu ligger jag här i min säng och har precis desperat tävlat om konsertbiljetter till Britney Spears!! Fan vad glad jag skulle blivit om jag verkligen skulle varit en av dem som vunnit :D Det är ju trotsallt ganska många som lär vinna :o
Och nu ska jag starta ännu mer Vänner och äta godis och dricka läsk, så nyttig som jag är! 
Ciao :D

RSS 2.0