Siestafestivaaaaalen!

Imon är det Siesta och jag har hittat en biljett för 700 kr, som jag ska hämta imon. Jag är asglad, hihihih :D Så nu kommer jag ha mat under Siesta också. Och cigaretter! Awesome.
Det kommer vara så jääääääävla underbart. Det är sjukt.
Har inte riktigt fattat att det är så snart, att det är redan imon campingen öppnar! Galet.
Däremot får jag träffa brodern, också! Mathias och hans flickvän ska ju dit. Det ska bli trevligt och riktigt kul! Min syster ska jobba där; Johanna. Vilket är mindre kul. Men kan vara positivt också, beror på vilket humör hon är på :3

Imon ska jag lämna in datorn också. Har nog ingen dator på hela sommarlovet :(
Jag kommer avlida lite grann, ganska mycket då. Usch och fy!
Men oavsett kommer det bli en underbar sommar :D

Så.... Efter detta inlägget lär bli en av de få, som kommer att komma upp nu.
Jag kommer med uppdatering hos finis, någon gång!
Ciaaaao

VADÅ CHRILLE?



Nu är jag arg. Så jävla arg.
Hur fan kunde Christian åka ut och inte Sara, den jävla subban?!
Jag fattar inte hur det går ihop.... 
Men okej, iofs så lär det vara hon som åker ut på tisdag. Garanterat! Simon stannar.
Men jag hoppades på att Peter och Sara skulle åka ut idag. Men wtf..... CHRISTIAN?!
Han är liksom min favorit, efter Simon... Jag fattar inte!
Chockad blev jag, kan jag ju säga. Detta var fel. Fan vad dåliga folket är, jag förstår mig inte på er. Peter kunde ha åkt ut istället. Chrille är ju mer värd den platsen än vad Peter är! ...Detta är ju sjukt. Usch.

Simon lär i alla fall vinna. Eller... Jag känner att han kommer göra det.
Om inte han, så får det bli Martin. Bara för att man märker så jävla mycket han kämpar för att vinna detta, genom att vinna tävlingar, få ite liv i huset. Men jag tror Simon är starkare, eftersom han kommer långt genom att vara sig själv spelet ut. Han verkar inte anstränga sig, han är så jävla skön som person. Det gör jävligt mycket. Så om han börjar lägga på lite glöd, så kommer han vinna... Utan tvekan. 

Men fyfan vad sur jag är på er människor, som röstade ut Chrille.
Om jag skulle haft tillgång att rösta, så skulle jag röstat på Chrille. Skulle gärna gjort det flera gånger, om det skulle gått. För det är han som borde stå där Peter står, just nu!
Usch...
Dessutom så kostar det 19 kronor nu för att kolla på BB 24/7. Sjukt. En sötnos betalde 250 kr innan för att jag skulle kunna se det dygnet runt. Det var snällt! :3 Men fan vad lite det är nu. Dem lär tjäna mycket på det...
Eller ja, "upplösningen"; som det står på bilden.

Nu ska jag starta Big Brother 24/7. ..Bara för det.

Morsdag!



Jag har haft flera underbara dagar nu. Jag mår fantastiskt!
Jag var dock inte mycket på Cruisingen, men den hade knappt något att komma med ändå, märkte jag. Vi drog ganska tidigt igen, för sen var det fotboll! En liten pojk blev arg, när Barcelona vann. Han var ju så glad och nervös med sin Manchester United-tröja och halsduk på soffan när matchen började. Det slutade med att han satt med vanlig tröja vid datorn och såg så sur ut och upprepade att han var sur/arg hela tiden. Men söt är han! Han blev på bättre humör tillslut iaf! :3

Idag är det Morsdag!
Hade inget till min mor i morse, men när Cg hämtade mig med sin motorcykel, så släppte han av mig på Hemköp så jag kunde köpa något till henne. Jag köpte hallonpaj och en liten påse chips :3 Glömde dock vaniljsåsen.....
Det blir dessutom Tacos idag. Gott! Dock äter jag chips just nu, så jag hoppas jag blir hungrig sen iaf. Hehehe. Lakritsnappar äter jag med. Ska snart dricka mjölk.. Hihi.

Jag har världens bästa mamma!
Jag älskar dig <3


Nu ska jag starta Big Brother eller någon film. Har inte bestämt mig ännu.
Sen så småningom så ska vi nog äta hallonpajen, eller så äter vi mat först.. Vet inte riktigt. Under kvällen ska jag i alla fall göra lite skolarbete, hade jag tänkt. Så duktig som jag är!
Ciaaaao!

10 sanningar om mig

Så här kul har jag, just nu.

Jag är ganska underlig. Om jag får säga det själv.

Jag är alldeles för känslig, kan gråta åt i princip alls. ..Åhja! :3

Jag är inte rädd för att uttrycka mig för saker, på så sätt kan jag säga fel saker till fel personer. Vilket ger konsekvenser.

Jag pratar ganska högt, genom det hör tex folk jag då pratat om. Awesome. Ja, jag kan döma folk, det bara kommer typ. Och då får jag ta konsekvenserna, som jag fått göra massa gånger.

Jag älskar chips. Det är lite sjukt mellan mig och chips, jag kan bara äta och äta och äta, tills det är slut. Varenda dag, om jag vill.

Jag vågar knappt sova själv, det är jävligt obehagligt. Jag vill inte känna det obehaget att se/märka ett "spöke", som då min familj märkt själva. På så sätt blir jag "rädd" för mörker.

Jag har en tendens att bli sur, och när jag verkligen blir så pass sur så är jag en bitch. Omedvetet, hehe. Jag hatar det lite. Omedvetet så idiotförklarar jag folk, genom det.

Jag har ingen kondition alls. Märkligt?

Jag är alltid trött. Och då menar jag det. Kan vara lite mindre trött ibland, men jag har typ aldrig varit pigg. Jag sover mycket. Jag kan sova när jag vill.

Jag har talfel. Jag hakar upp mig, stammar och pratar alldeles för fort ibland. Jag läspar ibland också! Det blir jag t.o.m. mobbad för... Hehe. På så sätt klarar jag delvis inte av att redovisa.

Silence



Nu har jag äntligen tid till att skriva lite här på bloggen!
Sitter förövrigt just nu i skolan, med två pågar vid namn Joel och Oskar. Hör att Oskar skrattar lite då och då (låter nästan som en bebis) eftersom han kollar på Scrubs. Nu skrattade Joel också, dock vet jag inte för vad. Det bara kom lite plötsligt. Jag ska inte säga att det inte är trevligt, men jag har inte sådär jättekul just nu. Men det blir väl att jag också startar en film snart, om jag har mina hörlurar med mig, så att säga. :3 Så kan alla skratta lite då och då, åt sitt på datorn. Utan prat, eller nå. Det kan nog se lite kul ut, det gör det i alla fall för mig! Jag skrattar nog mest bara för att dem skrattar. Hoho.

Stockholm
Där var vi från onsdag till fredag förra veckan! Det var hur trevligt som helst och åker gärna tillbaka dit igen, med folk jag tycker om och hälsar på Uffe och hans bar. Det skulle varit trevligt som fan.
Vi var på Studiebesök på Expressen, SVT och SR. SR var ju ganska...... Tråkigt. SVT var nog mest roande. Jag var bara jäääääävligt trött på Expressen, så jag var mest flummig först och sen blev jag överseg och irriterad, så jag orkade typ ingenting.
Och jag kan säga att jag är så JÄVLA sur på Anna! Hon träffade Tabby, fyyyyyy! Usch. Galet. Blir nästan sur när jag tänker på det, men... Äh. Jag förlåter aldrig henne, men snacka med henne kan jag väl göra.... Ibland. Då och då. 
Vi hade någon sketen tävling, vi struntade i den efter en stund. Dock fick jag en ny homie, när jag frågade vart ett par byggnader låg någonstans i Gamla stan, han var snäll. Mycket snäll. :3 Dock blev han lite... Trött på mig när vi kom tillbaka och frågade om två andra ställen.
Aja, vi hittade iaf tre. Sen struntade vi i det, som sagt. 
Men har haft underbara dagar med Bytingen och Bergatrollet, tack säger jag bara!
Och jag måste sluta skriva snart.....

I helgen har jag tillbringat mycket fina stunder med den finaste.
Dock har det varit lite.... Jobbigt ibland. (Förlåt, min vän.)
Har bl.a varit på Tyringedagarna, druckit alkohol, spelat Super Mario på Nintendo 64, film, ätit chips, har också ätit Wasabi chips vilket var aseklit, druckit juuuuuuuice och lite sådant. Massa mys!

Nu ska jag starta en film.
Vet dock inte vilken, men det blir väl....  Någon bölfilm eller skräck. 
Ciao!


Vi klarar detta, oavsett vad.
Jag finns här, hur jobbigt det än kan bli. Det vet du.
Lämna mig aldrig, vad det än är. Vi klarar detta tillsammans.

Puss

if you fall asleep down by the water
baby i'll carry you, all the way home

everybody's gotta love some one
but i just wanna love you dear
everybody's gotta feel something
but i just want to be with you, my dear

i know it's hard to be in this position
if they stop loving you
i won't stop loving you
if they stop needing you 
i'll still need you, my dear

you've gotta believe me
when i say the word forever
and whatever
comes your way
oh we'll still be together

i know it's hard
but i understand you, just take my hand


if you fall asleep down by the water
baby i'll carry you, all the way home

GLAD CHEY!



Det är galet!
Henrik Berggren, sångaren i Broder Daniel, ska till Siestafestivalen här i HÄSSLEHOLM?!
Fan vad jag är lycklig! Jag kommer gråta som en fjortis kommer göra på Håkan Hellström :D
Om jag så ska stå där en timme innan, om inte mer, så ska jag fan göra det; bara för att stå längst fram! Jag SKA. Ingen snack om saken!
Det är ju helt sjukt, att han ska dit. Jag trodde aldrig jag skulle få chansen att få e honom. Men kolla här! Sista bandsläppet, och så står han med. Jag gjorde ett glädjetjut i klassrummet, under lektionstid! Hihihihi

Nej, nu ska jag till Hässleholm!
Ciaaaaaao!

Burn it to the ground

Jag är så jävla rastlös och jag vet inte vad jag ska göra för att det ska släppa. För samtidigt orkar jag inte göra något alls. Jag orkar inte starta någon film heller, för den delen. Det finns ju absolut ingenting att göra här i Tyringe. Jag irriterar mig som fan på det! Usch.

Idag har det varit 2 nationella prov i Engelska B, både hör och läs. Jag skulle egentligen ha mitt tredje på eftermiddagen, i Svenska B; muntligt. Men jag stack hem istället. Jag kan inte, som sagt. Jag klarar inte det och ingen verkar förstå hur jobbigt det är. Jag stör mig...
Jag ringde Cg, som han sa att jag skulle göra när jag slutade skolan, men han svarade inte. Så jag fick ta den dumma bussen i alla fall, som jag absolut egentligen inte ville. Jag tänkte ju faktiskt vara i stan en stund, men mitt umgänge skulle hem. Kul! Så jag fick ingen skjuts hem heller. Dumt! :c Jag hatar att gå.

Jag vet inte vad mer jag ska skriva...
Det är snart Siesta, btw! Ska snart köpa mitt andra flak, när jag får pengar av Cg. Awesome!
Och så har Röda Kiosken ringt om jobbet, stack på jobbintervju och det... Gick nog bra! Hon ska ringa snart, när vet jag inte. Men jag hoppas i alla fall att det är snart, och överhuvudtaget. Jag dör lite om jag inte får det.... Måste lära mig att steka korv och skit. Vad trevligt jag kommer ha det. :> Det kommer verkligen gå lyckat!

Aja, skrev mest bara för att jag inte hade något bättre för mig.
Så nu ska jag nog... Göra något. Tvinga Cg att köra och köpa glass, eller nå. Juice också!
Sen får det nog bli film i alla fall. Hoho.
Ciao!

Btw!
Så fick Johanna mig att skratta så jag grät. Första gången min syster har lyckats med det. I alla fall under de här senaste åren, vad jag kommer ihåg. Hahaha! Men okejdå... Det var hennes mobil. Men ändå! Lite creds får hon iaf. :3

Watch me do me

Ju mer jag försöker, desto dummare känner jag mig.
Jag vet inte vad jag ska göra, för att det ska bli bättre. Jag vet inte vad jag ska göra för att du ska känna dig bekväm i det. Jag vet heller inte hur jag ska göra mig själv bekväm? Det är så patetiskt att gråta åt detta. Satan.
I 1 ½ år. Seriöst... Jag kommer knappt ihåg hur det känns längre. Awesome, right?
Det känns så hopplöst. på något vis. Det är typ samma känsla som skolan... Faktiskt.
Kom på idag att det kan vara psykiskt med. Men nja, jag vet inte riktigt.
Jag vill bara att det ska vara som vanligt igen. Att det ska gå bra, utan några problem. För jag orkar verkligen inte med det mer. Jag mår så sjukt dåligt över det. Och det är endast EN som vet om det nu. Jag har inte sagt det till någon på 1 ½ år, förrän idag. Till Dig. Det kanske var smart, eller var det det? Det kanske var det dummaste jag kunde ha gjort.

Jag förstår inte hur sådant här kan få mig att känna mig så.. Värdelös.
Jag fattar inte hur jag kan må så dåligt p.g.a. det. 
Det är verkligen skumt. Jag borde verkligen sluta gråta nu, förfan.
Jag överlever utan det. Men jag vill bara inte.

Du har tillåtelse att hjälpa mig, hjärtat.

You're the storm

Okej.
Klockan är 06:25. Jag vaknade för ungefär 10 min sen. Gick upp och kollade om det fanns någon god frukost, och icke! Det fanns det ju inte. Åt en kaka som bakades igår och klunkade lite mjölk. Och jadu, det var inte så värst gott nu på morgonen! Nu ligger jag i min säng igen, lyssnar på fin musik. Jag märkte nyss att på min vänstra hand, på pekfingret och långfingret, gjorde ont. Typ lederna. Jag antar att det är för att jag knäcker mina fingrar, hoho mys! Jag trodde inte att det skulle göra ont nu? Aja, nu släpper vi det... 
Det är skola idag. Buhuuuu. Jag måste vara i skolan ungefär hela veckan. Förutom i eftermiddag.

Helgen var awesome. Jag ville inte att den skulle ta slut. Jag var så lycklig.
Nästa helg måste också bli bra! Vilket jag tror att den blir. :>
Dessutom så måste jag ju påpeka att det kan spöka här. Jag tror vi tog med oss det! Det är nog därför det känns som om det spökar överallt vi bor. Haha.. Det skrämmer mig. Jag är rädd för det som... Inte finns. Som dem inte har kunnat bevisa. Usch och fy. 
Cg vaknade i alla fall klockan 3 på natten och såg "någon" stå vid mammas sängkant och kollade ut genom fönstret. Det KAN ju vara inbillning. Men det kan ju också vara det han såg. Han vände ju ändå sig sen och somnade om. Mamma tänkte direkt att det kanske är mormor. Yay!
Åh, vad kul att jag kanske får se mormor. Det vill jag inte! För hon är död. Det skulle ju bara vara creepy? Jag skulle ju inte bli glad, direkt. Så jag vill helst att detta "spöke" försvinner nu. För det skrämmer livet ur mig. Det är det som inte får mig att våga gå upp och kissa om nätterna, eller liknande.

Nu börjar klockan gå lite FÖR fort. Jag ska gå om en halvtimme!
Skolan lockar inte alls...
Ge mig sommarlov.. Nu! Det skulle behövas.
Ciao!

Awake and alive

Ett underverk har skett! Eller flera underverk har skett! :D
Jag somnade vid tio igår och nu på morgonen vaknade jag innan klockan ens hann ringa. Hohoho. Vaknade vid tio i sex; SÅ duktig är jag! Jag kommer säkert vara glad denna dagen. :D
Sen så hade jag en LUGN Valborg. Jag är glad för det! Hade det övermysigt. :3
Cg hade köpt cigaretter så jag kunde feströka.
-Jag rökte några, sen gav jag bort dem. Dutti chey. 
Och! Jag har börjat äta mer och mer nu. :)

Dock är det saker som inte är bra.
1. Det börjar bli kallt ute igen.
2. Jag köpte chips, dippa, två påsar Gott & Blandat och juice igår som jag krängde. -Och nu äter jag det igen, eller..... Ännu mer. Jag kommer bli tjock, så ni vet. Det är mitt mål! :)
3. Är fortfarande inte klar med läsloggarna till Svenskan, och knappt något i skolan heller, för den delen. Kommer gå åt helvete. :3
4. Spotify har börjat kosta, har bara ett antal timmar på sig att lyssna på nu för tiden.
5. Jag har inget sommarjobb, vilket betyder att jag kommer inte överleva sommaren.
6. Jag kommer inte ha råd med Siestabiljetten denna månad, vilket jag egentligen behöver.

....finns säkert mer.

Aja,
Antidepp på gång! 
Nu ska jag upp, för att göra mig färdig inför skolan. Hehehe
Bussen går om en timme, så. 
Ciao!

RSS 2.0