"Då ska jag kyssa ditt hjärta i kras"

Nej, åh. Just nu känns det underbart. Alltså, allt känns så bra. Mitt liv känns nästan komplett. Jag är mer än nöjd. Man kan ju inte få allt man vill här i livet, men jag har mycket som inte många har eller kommer att få. Något som jag inte ens var medveten om att det saknades i mitt liv...

Ligger just nu i sängen och lyssnar på Ebba Grön och Thåströms egna låtar. Det funkar i alla lägen, hur man än känner eller mår så går det att lyssna på honom. Just nu känner jag mig kär. Även glad, positiv och belåten. Fniss!

Har varit ledig lördag och söndag, fick även ledigt måndag och tisdag då jag jobbar hela nästa helg. Så långhelg har jag! Så jag har hunnit komma igång lite smått med packningen inför flytten. Sjukt underbar känsla, alltså! Så massvis av papper är fixade, så allting är klart förutom bredbandet och autogirot för hyran. Annars är det bara att betala den första hyran och sedan är jag redo för flytt!! Jag är så spänd!

Nu ska jag däremot ta och kolla lite Buffy, tror jag. Tjaaaa

I'm back!

HEJ

Nu är jag tillbaka här igen, då blogg.by inte längre finns av någon anledning. Men jag har inget emot det ändå, det är kul att variera och nu har jag ju sett hur mycket de har ändrat här sen jag skrev här sist, vilket jag gillar. Och det var ju ett bra tag sen.... :)

Jag sitter på jobb, det är väldigt lugnt för tillfället så jag tänkte att jag skulle skriva här av ren trisstess. För övrigt så har det gått vääääldigt bra för mig, det kanske mest handlar om tur. Men jag är 100 % anställd på Samaya Tobak och trivs här jättebra, sedan har jag fått lägenhet i Tyringe och flyttar hit den 1 oktober OCH så har jag äntligen påbörjat med övningskörningen. Och det går bra! Dessutom så träffade jag en kille under 2 månaders tid, där jag trodde det hade skitit sig. En verkligen speciell kille, som jag föll för pladdask även om jag var ganska bestämd med att inte vilja träffa killar på det viset. Men det var verkligen oundvikligt med honom. Det verkade skita sig för snart två veckor sen, och jag blev då ledsen. Igår verkade det vända, och nu är jag sådär superlycklig igen men jag ska inte ha för höga förhoppningar så jag blir så där besviken igen. Men åh, det känns bra i alla fall.

Det går lite sämre med träningen, men det kommer det också. Förmodligen efter flytten, men får klämma in lite då och då innan dess också. Jag har ju ganska fullt upp, känner jag. Heja heja!


RSS 2.0