Tell me this night is over

Det är kvällar/nätter som denna som man verkligen vill slippa.
Jag känner mig så oduglig och ensam... Det är väl mitt undermedvetna som visar sig nu. Jag är mycket med Emil, nu för tiden, vilket jag älskar. När jag väl hade bestämt träffa en vän, utan Emil, så slutade det med att jag ligger hemma i min säng... Helt ensam. Det känns som om jag sviker mina vänner, hela tiden. Och jag känner att jag vill träffa mina vänner, för jag saknar dem så mycket, men jag orkar knappt göra något. Emil finns alltid där, som tvingar mig att göra saker i stället för att sitta och glo, typ. Nu saknar jag honom som tusan och det var längesen jag känner mig så här ensam... 
Och fan vad jag gnäller. Men det känns fan lite bättre.

Onsdag: jag och Karin var i Jönköping, för att fira vår käraste farmor som fyllde 80 år. Det var hur trevligt som helst!! Har inte träffat de flesta där på ca 10 år, och det var jättekul att träffa alla igen! Så man ska, förhoppningsvis, dra dit i sommar igen. :)
Torsdag: Jag och Emil sov tills klockan tio, för att sedan ta oss till min skola för att visa papper för läraren på att jag ska till sjukhuset klockan ett, samma dag. Vi fick leta runder, för vi hittade inte min mentor (Rasmus) och ingen lärare alls var inne i lärarrummet... -.- Tillslut hittade vi Wickander, så fick han säga till Rasmus sen i stället. Sen stack vi till Kristianstad för att besöka sjukhuset! Efteråt åkte vi runder i Kristianstad och gick in i affärer som t.ex. Rusta, Biltema och... Något annat på H. Tror jag. 
Och om jag ska vara ärlig så minns jag inte vad vi gjorde resten av dagen.... Haha. Mitt minne, alltså :< Men på kvällen var vi iaf hos Emil! Jag sov där. :)
Fredag: Jag sket i skolan. Dagen började inte sådär jättebra, men det löste sig! På kvällen drog jag, Danne och Oskar till Harrys pub för att dricka lite, chilla och umgås. Det var mycket trevligt! När discot öppnade, så drog vi in dit och inväntade Ida, Tiddan och Anna. Jag träffade även mycket trevligt folk där. Jag fick kanske i mig liiiiiite för mycket alkohol, men jag hade kul iaf! Danne bjöd ju mig på alkohol hela kvällen, hehe. :3
Idag: Vaknade upp hos Emil och hade vätskebrist. Klunkade vatten och somnade sedan om igen. Vi blev väckta av John, Emils far, för att det var 45 min tills TTF-mötet börjar... Det slutade med att jag var tvungen att dra dit också! Men jag klagar inte... Jag var inte bakfull, eller nå. Jag hade bara lite huvudvärk, och var hyfsat pigg. Heheh. 
Emil och jag körde hem till mig. Vi spelade Nintendo 64, åt och mös. Vi träffade också Rask!! Det var jättetrevligt :D Aslängesen man fick träffa honom ju! Jag har saknat honom som fan. :)
Senare på dagen så stack Emil för att umgås med sina vänner, de skulla lyssna på någon... Eddie Nilsson (?) som sjunger Eddie Meuza-låtar, haha! Och han är fortfarande iväg. Jag skulle egentligen träffa Alexander, men det blev ju inte så....

Usch. Nä.
Nu ska jag kolla film och försöka tänka på annat. Water for elephants, blire!

Alice Cooper på Liseberg!

Jag fick nyss reda på att Alice Cooper ska till Liseberg i augusti?!?!? Fan vad jag vill dit, jag måste dit. Det bara är så! Det finns fan en vändning på denna otursamma dag, trotsallt. Heheh. Jag hittar dock inte priser till det? Självklart får man ju betala inträdet till Liseberg, men vadfan... Det kan ju inte vara gratis? Jag blir ju självklart glad, i så fall! Jag mailade, oavsett, till dem och frågade. Så jag hoppas på svar väldigt snart!
Så jag, Ida och Sara ska i alla fall dit! Jag får tvinga med Emil, ifall han tvekar eller liknande. Ååååååååh, det kommer bli så jävla awesome!!! Jag längtar typ asmycket, och jag är så glad. Hihihihi. Inet nog med det, så kommer jag i så fall åka karuseller med. :D Har ju förfan inte varit på Liseberg på... Flera år. Vi ska nog dit med klassen också, innan vi slutar (såklart) och det ska bli kuuul. 



Nu sitter jag i skolan. Vi har Foto B, och inget gör något... Haha. Sedan ska vi ha Samhälle. Så jävla drygt.... Men det är ju ändå fredag, så det jämnar ut sig en del. :> Jag vet däremot inte vad jag ska göra idag... Eller i helgen, överhuvudtaget. Jag och Emil pratade ytterst lite om att vi skulle bada i Qpoolen idag, men vetifan om det blir så. Han ska oavsett hämta mig efter skolan, sa han. Han är förövrigt och klipper sig nu, så hoppas det blir fint! Han ska ju låta frisören bestämma ;)
Och den 4e februari ska jag på 25 års maskeradfest för min kära syster! Kuuuul.

Och ja, just det! Jag ska röntgas på torsdag eftermiddag i Kristianstads sjukhus på torsdag. Jag kaaanske säger varför, det beror på vad resultatet ger. Men jag hoppas fan att det går bra, i alla fall. Och jag tror det kommer går bra, också! 
Sen ska jag snart pierca mig igen. Smiley, dåååårå. :3 Emil också! Dock ska han ha på flera ställen också. Så jag får pierca myckeeeet. Vet inte ifall jag går med på att göra alla samtidigt, dock... Men får se! Jag måste också beställa hem smyckena och verktygen, och det gör jag nog när jag fyller år, eller nå. Och det är ju om typ 3 veckor!!! :D Asgöttttt. Och jag hoppas, förövrigt, att jag får Siestabiljett då! MÅSTE. Det är ju det jag endast önskar mig, av min familj, så hoppas de är generösa och lägger ihop så de kan köpa en till mig. De är ju ganska dyrt nu i år... Över 1000-lappen. Direkt!

Aja, nu ska jag och Sara snart äta. Om typ tjugo minuter. Så jag vill helst lägga lite tid på att drömma mig bort till augusti, och till Siesta. Så jävla fint. Detta året lär bli så jävla bäst. :)





What if

Att jag alltid uppdaterar i skolan?... Aja!
Skrillex nya album är asbra. Så lyssna på den! Heheh.



Det var något jätteskumt som hände mig igår. Jag hade ju inte sovit något under natten till igår. Så jag var ju astrött i skolan, så jag somnade lite var som helst, då och då. När dagen började närma sig sitt slut, så bestämde jag mig för att sova på soffan utanför korridoren. Jag kände mig lite piggare efter att Benjamin väckte mig och när Oskar och Benjamin höll mig vaken. Sen när jag kom hem, så låg jag där i sängen... Spelade N64 och kände efter en stund hur jävla trött jag blev. Jag smsade och använde msn, så på bara någon SEKUND (lovar) så somnade jag. När jag vaknade så fattade jag ingenting. Det är svårt att förklara den känslan, men ska försöka... Jag var så himla förvirrad, jag trodde allting hade gått sönder (tänkte jag) och visste inte vad jag gjort, ifall jag gjorde rätt eller fel. Jag mindes typ ingenting. Jag blev helt stressad och nästan lite irriterad, och jag kände mig väldigt.... Obekväm. Inte rädd, men.. Ja. Jag kände så i typ en timme. Så jag ställde mig i duschen, så jag kanske kunde finna ro, men knappt det. Tillslut blev det bra igen.
Det var en sån jävla skum känsla, som jag aldrig varit med om innan. Det kändes ju verkligen som om allting hade gått sönder. Jag fattar inte den biten heller, men jag minns att jag tänkte och kände så. Och att jag var tvungen att antingen smsa eller skriva på msn, så jag gjorde båda. Jag var totalt förvirrad. Så frågade Alexander mig saker, som jag inte minns något av. Det enda jag skrev av det mesta han frågade var: "Jag vet inte." Asläskigt. :<

Och förövrigt så har jag nog fixat APU-plats. På Hotstuff, i Älmhult. Woho!!
Nu börjar det komma mycket folk, så nu blir jag distraherad.
Ciao!


Jag önskar...

Äppelknyckarjazz

Usch, ja. Sömnlös natt!
Jag tänkte att jag skulle vara vaken hela natten, så jag inte stannar hemma idag. Jag har ju så lätt för det... Det var t.o.m. nära att jag tänkte stanna hemma i alla fall, även om jag varit vaken. Men jag bestämde mig för att gå till skolan! Jag har ju ändå APUsökning bara, och då brukar man får sluta tidigt. Sen kan jag sova! :)

Så nu sitter jag i skolan, kom nyss hit! Det är 40 min kvar, tills vi börjar. Woho.
Jag gick för att jag skulle ta vatten i fiket, och där inne var städerskan och hela jävla fiket luktade svett. Och jag menar det! Jag skämtar fan inte. Och antagligen kom allting från henne. Dock har det varit den enda som hälsat på mig, av städerskorna, under snart tre års tid här på John Bauer. Hon gav mig t.o.m. ett leende! 

Och jag måste bara ta upp en grej... Jag förstår mig inte på vissa människor. Eller okej, jag förstår mig inte på människor överhuvudtaget, men... Ännu mindre på vissa andra. Jag förstår inte hur man kan vara så jävla egoistisk och nonchalant på samma gång? T.ex. när jag var på fest i lördags, så var det en 16 årig tjej som var jätteledsen. Det var hennes första fylla och hon var ganska rädd. Jag, hon och två av hennes vänner var inne på toaletten och försökte lugna ner henne, så det inte var bland mycket folk, och så där. Och så hör man hur det bankar på dörren, i säkert 5 min. Jag öppnar och de skriker: "KAN NI INTE VARA KLARA SNART? DET FINNS FLER SOM BEHÖVER GÅ IN PÅ TOALETTEN!" Jag, som har full förståelse för det, blir ÄNDÅ asförbannad på dessa tjejer och skriker dem rätt i ansitktet att de ska hålla käften och ska gå ut och kissa i stället, sa att det var en ledsen tjej här inne som behöver lite lugn och ro, osv. Så jag stängde dörren, och de fortsatte att banka ändå? Så ännu en gång så öppnar jag och skriker åt dem att lägga av, och ge upp. Så kommer denna "fräcka" Albin och skriker att dessa tjejer (förövrigt hans vänner, som han har bjudit) behöver kissa. Så säger jag till honom att dem måste vänta. Så skrek han något, men jag bara stängde. Och de fortsatte att banka. Så tillslut gick vi ut.
Sen efter ett tag satt jag mig vid musiken och ena blondinen kom fram och frågade om jag kunde starta en speciell låt. Så sa jag: "Jag tror inte det. Du är cp när du ska på toaletten." Jag vet inte ifall hon minns eller inte, men hon sa: "Vad säger du?!" Jag: "Ja, när du kan vara lite mer artig och snäll, kasnke be om ursäkt också, så kan jag starta låten till dig." Hon: "SKA JAG VARA SNÄLL? OCH BE OM URSÄKT?" Jag: "...*kollar konstigt på henne*... JA?" Men då går hon bara där ifrån och ger mig den där klassiska bitchblicken. Mycket ljuvligt.
Jag kan ju säga att jag var förbannad ett par gånger på festen. Men förövrigt, så måste jag tillägga, att jag hade det jävligt kul! Konstigt nog så fick jag ingen ångest dagen efter, osv. Vilket känns jäääävligt skönt! 

Aja... Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, så det får väl ta stopp där!
Ciao :)


Jag vill så mycket.
Men jag vet ingenting.

Fredagen den 13:e

Jo, dagen började ju inte bra i alla fall. Fredagen den 13e kanske är en officiell otursdag, ändå. Jag blev väckt av att mor kom in i rummet och sa att jag hade fått brev från John Bauer, hon går ju till jobbet innan jag tar mig upp. Och då tänkte jag DIREKT att det var om att jag kanske inte får vara kvar på skolan... And guess what, det var det med. Jag ska tydligen lämna in ett sjukintyg en gång i månaden. Det känns så jävla bra, det här. Fan med. Jag måste till kuratorn och se om hon kan fixa det... 
Sen när jag satt på bussen med Kevin, så märkte jag att jag bara hade halvt batteri på mobilen. Och det kommer inte hålla sig hela dagen, eftersom jag också ska till Helsingborg och leta APU. Så jag frågade Ida ifall hon kunde ta med, men hon har NOG ingen tid till att leta upp den. Så jag hoppas hon har den med sig, annars får jag väl vara utan den hela dagen. När jag kommer hem igen, när det nu blir, så kommer jag också göra klart psykologiarbetet. Det MÅSTE vara klart idag, så... Det är bara att köra på. Typ. Även om jag verkligen inte orkar. Skönt att det är helg, i alla fall!

Aja, just nu sitter jag i skolan. Vi börjar om en halvtimme och jag har brevet framför mig. Jag måste prata med kuratorn, för det är ju inte sjukdomar som är anledningen, så att säga. Jag får helt enkelt hoppas på att det kommer fixa sig. 
Foto B-lektionen börjar snart. Så jävla drygt... Jag har fortfarande inte gjort några arbeten, i detta ämnet. Jag kommer inte bli klar heller, i knooooooow it. Men vadfan... Jag har ingen annan att skylla på än mig själv. Jag har andra ämnen som jag måste ta tag i först, som är viktigare.

Aja, det är bara fem minuter kvar tills vi börjar. Det har gått en bra tid på att skriva, men det är bara för att jag har pratat med kära Sara emellanåt! Så... Nu slutar jag skriva, i alla fall. Ciaaaaaoooo

True colors

Jag är äntligen hemma!
Jag och Emil stack till Kristianstad, för att jag skulle kolla efter APU. Dock tog de inte emot praktikanter, så jag blev lite besviken... Jag får dra till Helsingborg imon, i stället, och kolla där. Vi letade efter munkar också, men tyvärr så hittade vi inte dem som Emil ville ha. Så där blev han besviken! När vi väl gick till tåget, vid 17:00-17:30 något, och satt oss i det så hörde vi att de sa att det hade hänt något på spåret så att alla tåg mellan Kristianstad och Hässleholm var inställde. Woho!!! Så vi gick till busstationen och åkte buss hem. Sedan stack vi till solariumet, i Hässleholm, för att Emil skulle sola. När vi väl var på väg till stationen igen, så missade jag min buss och vi fick vänta i en hel timme för att jag skulle komma iväg. Emil stack lite tidigare dock, efter att han köpt chips och läsk till mig. Danne höll ändå mig sällskap den sista tiden, vilket var väldigt snällt! :)
Nu är jag suuuuuupertrött och hade tänkt att lägga mig i ett varmt bad och hoppas på att INTE somna! Igårnatt sov jag ju inte alls, för att jag inte kunde. Det var så jävla jobbigt, så efter detta badet så ska jag lägga mig i sängen och spela lite och sedan somna till min ljuva musik. Jag längtar som satan.

Så nu slutar jag skriva, för jag ska passa på att bada ganska länge, eftersom både Cg och mor inte är hemma. I am all alooooooone. Det känns faktiskt jävligt skönt! Konstigt nog. Ser dock inte fram emot skolan imon, på tal om ingenting.
Så nu lämnar jag datorn och har det mys!
Ciao :)


Lämna mig aldrig.

I burn for you

Då sitter man i "datorrummet" hos Emil, eller vad man nu ska kalla det. Ska tydligen fixa en video till Team Tire Fire (TTF), deras "motor/driftingklubb", kanske. Vetifan... Haha! Har precis fört över en jävla massa videos och bilder, som jag ska använda. Och det kommer tydligen fler av både Sjösten och Stefan. Deadlinen är till påsk... Oh yeah. Jag som inte brukar använda Premiere, så undra hur detta kommer att gå? Jag får oavsett fixa det! Jag har ju sagt ja, så... :) Det enda jag blev mest osäker på var deadlinen. Jag har ju en del redan att ta tag i, men annars får de helt enkelt vänta med videon, så kanske man kan göra 2011/2012? Yay!

Emil äter ärtsoppa och knäckebröd, just nu. Han smular, som fan. Söt kille, det där! Jag ska snart bli skjutsad hem, så jag kan ringa biografer som jag förhoppningsvis kommer få praktisera på! Annars får jag hitta något annat tråkigt, istället. Jag kan ju inte sitta i skolan längre och lata mig, för då får jag inte tillräckligt med poäng... Vilket jag redan inte har, men ändå. Heheh, bajs.
På torsdag ska jag till kuratorn också, hoppas på att få ett jävla intyg snart så jag slipper att bli avstängd. Sen ska jag också på 18 årsfest på fredag (?) för käraste Alex! Nykter ska jag vara, men jag klagar inte. :) Om ett tag ska jag också på Sannas 20 årsfest. Hoppas på att det blir trevligt. :) Vilket jag icke tvivlar på!

I lördags fick jag träffa min kära släkt igen! Eller... Typ halva, på mors sida, alltså. Emil följde med. Det var väl trevligt, eftersom jag aldrig träffar dem annars. Vi åt massa gott, men fick ont i magen, pga det. Men det var väl värt det, ifall man säger så. :> 

Nej, nu märkte jag att jag har ont i min nacke efter att ha suttit på denna stolen så pass länge, framför en dator. Inte riktigt bekvämt, kan jag ju säga. Sen ska jag tjata på Emil, så vi kan börja köra... Så jag sen kan ringa, som sagt. Heheheh.

Ciao!


Du är inte den första som tycker det.

Kärleksvolt

Jo, nu är det så här att Kevin fyllde 19 år igår!! Grattis, älskade duuuu!! <3
Så idag ska vi fira honom. Jag och Ida har en liten överraskning till honom, så hoppas på att det blir lyckat bara! Haha... Senare ska vi till Harrys också. Det kommer säkert bli trevligt! Så om en halvtimmer kör Emil mig till Ida, så vi kan påbörja allting. Sen kommer han dit senare. När, vet jag inte!

Nu ligger jag i sängen och lyssnar på Kapten Röd. Emil och Stefan sitter på sängkanten och spelar ps2. Need for speed, tror jag att det är. Det låter lite som far och son... Och Emil är sonen, alltså. Haha! Emil är helt ivrig och glad för att spela, Stefan: "Mmmm....." Som om han gör det för att han måste, haha! De är såååå söta :D
Imon ska jag och Emil till Stidsvig för en släktträff... Woho! Min släkt, då alltså. Det kommer ju bli intressant... Usch, vad han kommer hata mig sen. Hahah! Men äh, han får leva med min fina släkt. Typ. Inte för att jag träffar de så ofta, men ändå. :>

Nej, nu måste jag sluta skriva.
Jag hade tänkt gå ut och röka, nu när Emil och Stefan har gått ut och ska fortsätta med att driva ut motorn på... Någons bild. Emils, hade jag för mig. Jag har inte kollat efter, precis! Och sedan tjata på Emil, när vi ska köra. Det brukar hända att han kör i sista minuten, liksooom.
Ciao!

ANDFajndajkndjksbakM!" ANAL

Hej.
Jag saknar sommaren. Så jävla mycket. Ge mig. Nu. NU!!!











Godnatt!

2012

Jag har inte uppdaterat på ett tag nu, eftersom det har hänt en del.
Alla ni som frågar om Emil och mitt förhållande, så ska ni veta att jag inte har ett riktigt bra svar på om vi är tillsammans eller inte. Vi vill/behöver inte tänka på det, för tillfället. Men det kommer, antagligen, så småningom att bli bra igen. Vi ger det bara lite tid och går inte in på något seriöst, just nu. Hm... Ja, vi vill inte ha mer att tänka på än vad vi redan har. Individuellt, så att säga. Men jag mår bra, så att ni vet. Emil också. Jag firade också ett väldigt fint nyår med honom och flera andra, och några bilder bjuder jag på det i alla fall!

Nyårskyssen gav jag till både Ida och Emil. Heheh, puss på er!
Och grattis till underbara Tiddan och Joel, som förlovade sig också!! <3










Nu är jag förövrigt hemma och klockan är kvart i tio. Kom hem för drygt en timme sen, efter att jag varit hos Emil. Han ska ju jobba, så han släppte av mig på stationen så jag kunde ta mig hem. Fyllde på mobilen och köpte frukost, eftersom det var 40 min tills min buss gick. Jävla storm som strular med tågen, så ingen kommer ifrån det sketna Hässleholm. Som tur var så drabbade det inte mig, för som sagt så skulle jag ta bussen... Kallt som satan och stormen Emil envisade sig om att jag skulle hem. Ibland kunde jag knappt gå alls... Dumma Emil!!
Efter detta inlägget så ska jag börja med städningen inne i mitt rum. Golv ska storkas och dammsugas, t.o.m! Så kommer Emil till ett nystädat rum, som också luktar rent och fräscht! Det ska jag se till, heheh :> Och då ska jag tvinga i honom mat, så han klarar av att umgås med mig. Han kommer att älska mig!

Snart är också lovet slut, förresten. Fem dagar kvar tills det är måndag och då ska man också komma upp på morgonen... Usch. Jag får dra hem till Emil på söndag, så har jag inget annat val. Säkrast så! Imon ska jag däremot hem till Ida, som det ser ut nu, och då ska vi bannemig göra våra fotoarbeten tillsammans. Vi får samla ork, så det verkligen sker nu också. Jag ska lägga mig hyffsat tidigt idag, så jag sover ut. Jag har ju ändå varit vaken sen sju i morse och jag har bestämt mig för att inte sova under dagen! Undra hur det går.... Tillslut kommer väl jag och Emil ligga i sängen, helt utslagna, och sover som lik. Så jävla klena vi är... Anyway!

Nu ska jag starta musik och höja volymen, så hela huset skakar!! Mer än vad det redan gör. Konstigt nog så är jag ganska "pigg" på att städa, vilket är jävligt skönt. Annars skulle jag ha legat kvar här hela dagen, tills Emil knackar på dörren. Haha. 
Resten av dagarna på lovet så ska jag bara njuta och ta det lugnt! 

Ciaaaaaaaao

RSS 2.0