Sysslolös och trött

Fyfan vad jag är trött idag. Inte mycket sömn i natt, och detta är min jobbhelg. Vilket innebär att jag jobbar 11 timmar idag. Slitsamt, men det ska ju också göras! Just nu är det inte så mycket att göra, på en lördag är det inte så jättemånga som kommer hit och ska handla. Senare ikväll så får jag se om det är några roliga människor, som är alkoholpåverkade. Det kommer ju alltid någon! Sen blir det bara att somna nästan på direkten, efter att jag fått i mig lite mat efter att ha stigit in i lägenheten. Oskar får hålla ut och stanna inne tills i morgon, då kan han lika gärna vara ute under dem nio timmar jag ska jobba.

För övrigt är humöret lite upp och ner idag. Lite förvirrad, frustrerad, trött och ändå helt okej. Jag mår ju inte dåligt, på så vis. Men kunderna får mig alltid på andra tankar, speciellt om mina favoritkunder stiger in. Så denna dag ska jag nog kunna ta mig igenom, även om den kanske kommer kännas ganska lång!

Tja och så

Fredagsmys

Alltså.... jag är inte den jag var innan. Självklart är jag inte helt annan som person, men jag har mognat och liksom tagit tag mitt liv rejält. Jag har ju gjort mina misstag, som jag inte bara gjort en gång utan två eller flera gånger. Jag har fattat nu, vad saker och ting går för. Jag vet vart, vem och vad prioriteringar går till, enligt mitt liv. Så att jag ska må bra. Jag är mer nöjd med det jag har, jag är inte lika hagalen längre. Jag nöjer mig ganska fort numera.  
 
Saker jag gjort tidigare kan jag inte få ogjort. Jag är inte stolt över det jag gjort, men jag ångrar inte det heller. På ett vis. All erfarenhet är bra erfarenhet. Det har jag förstått, för fyfan vad jag har lärt mig utav saker som skett i mitt liv. Stora grejer.
 
Jag tänker prata öppet nu, om vad jag vill. Jag tänker inte jaga någon, jag tänker heller inte skriva ut namn här men.... jag vill ha Dig. Tredje gången gillt nu och jag vill ge allt jag har. För dig. Så är det bara. Bara kom hit så jag kan få krama dig, för fan vad jag saknar dig. Redan. 
 
Och här sitter jag en fredagskväll och kollar Idol, med min mise, i soffan. Godis och ostbågar, med lite läsk till så gör det kvällen toppen. I alla fall för en sjukling som mig. Lite ensamt, men samtidigt skönt. I morgon blir det lite ståhej, för då firar vi Oskar som fyller år! Under dagen så jobbar jag i tre timmar, så lilla chefen kan få gå och spela fotboll :) 
 
 

You will always hold a special place in my heart

Tror jag börjar bli sjuk... har känt lite obehag i halsen de senaste dagarna, men har inte brutit ut. Kan bero på att jag alltid har balkongdörren på glänt i köket, och eftersom det är så pass kallt ut så att kylan skär sig med värmen och sånt, så kan man ju bli sjuk. Sen träffar jag ju mycket nytt folk ifrån jobbet och rör vid dem på ett eller annat vis, plus deras kort och pengar, så det är ju ganska svårt att undvika baciller om man säger så.
Nej, så jag har vaknat under denna natten och haft ont i halsen. Har fått ha vatten vid sängen, så jag har tillgång till det. När jag vaknade på morgonen så kände jag att det gjorde ont att svälja och att min vänstra halsmandel var väldigt svullen och öm. Men så länge jag inte rör halsen, vid mandeln, så kanske jag klarar mig ändå. Då det är lättare att bli inflammerat om man rör vid den, som inte många tänker på och/eller vet. Så typiskt att det är 10 timmars pass idag, då jag känner mig hängig och trött, svag huvudvärk och obehag i halsen...

Men Ipren tog jag på morgonen, jag åt frukost och tog det lugnt innan jag skulle dra till jobb. Jag röker inte så mycket idag, dricker Redbull så jag piggnar till för kundernas skull och anstränger inte mig så jag riskerar att svimma eller något. Men gå runder och så, gör jag! Och dricker mycket vatten!

Ledig i helgen, så ska fira min lillasyster på fredagen efter jobb och fixa lite i lägenheten som min styvfar och mor ska hjälpa till mig. På lördag ska jag till nyöppningsfesten på Tattoo Royals nya studio, då jag tänkte boka tid då det är 10 % rabatt om man bokar just den kvällen. Och jag får se om jag känner mig pigg och frisk till helgen, om jag ska dricka eller så. Eller om jag helt enkelt har lust :)

Nej, nu ska jag fortsätta jobba. Hitta på något som gör så att tiden går fort, klockan är ju bara kvart över ett..... Åh.

Söndag

Idag är det en av de dagar som inte är så himla bra, om man säger så. Så jag är lite gnällig och känslig, vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga. Men jag får ta mig igenom denna dagen och hoppas på en bättre dag i morgon. I och för sig så har dagen inte tagit slut ännu, så mitt humör blir kanske bättre senare. Jag får, helt enkelt, vänta och se!

För övrigt, så flyttade jag i onsdags. Det är jättefint i lägenheten och jag trivs bra, hittills. Kan bli lite ensamt, men det är något man får vänja sig vid då det är min första egna lägenhet. Som tur är så har jag i alla fall min mise, Oskar! Massa jobb med honom nu när han inte får gå ut, eftersom han måste förstå att detta är hans hem. Så han blir jobbig om nätterna. Hörde även att han höll på i balkongen i natt, då han förde massa väsen. Visade sig att han höll på att trilla ut från tredje våningen. Han hade även råkat bajsa ner sig, då han blev så rädd. Han hoppar ALDRIG upp så där, men han vill ju verkligen ut nu. Så jag får hålla dörren på glänt hädanefter. I morgon bitti ska jag ta ut honom och se hur han är på gården. Jag hoppas på det bästa! I morse åt han alldeles för fort, han drack också en hel mängd vatten. Så han spydde upp allting igen, den tjockisen.... så jag fick torka upp och så. Han puttar ner grejer från bord och sånt, som cigarettaskar och solglasögon från hyllan för att få min uppmärksamhet om nätterna för att han vill ut. Buse! 
 
Men men, jag sitter på jobb just nu. Inte så mycket som händer på söndagar så jag ska starta en film och sedan städa upp lite i butiken. Slutar sju så då ska jag bara hem och ta det lugnt framför soffan, hela kvällen! 

RSS 2.0