Dag 22

Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

Helt ärligt, så ger jag ingen reaktion. Jag ser ingenting. Jag har slutat bry mig om mitt utseende och jag ägnar inte min tid framför spegeln, alls... Typ. Bara när jag tvättar ansiktet eller kammar håret. Men då är det ju inte... Mig, jag kollar på, så att säga. ...Och så var det med det!


Jag sitter i skolan, ute i soffan, med Slipknots låtar i hög volym i hörlurarna. Jag ska egentligen börja med Samhällsarbetet, som ska vara klart innan lektionen har slutat. Jag börjar med det efter rasten, det är ju ändå bara 10 min kvar tills dess... Vi hade ju genomgång halva första delen av lektionen, så.
Jag hoppas jag får pengar idag, men jag är ganska osäker. Om jag får det så ska jag betala Karin 116 kr, för julklappen till mor och Cg! Sen ska jag använda pengarna till julklappar på Ullared (förhoppningsvis), med Emil och kanske några fler. Vi får se vilka det blir. Kanske Sara? Hihi. Och troligen någon av Emils vänner, skulle jag tro!

Jag mår inte så bra idag, jag vet inte varför. Eller gör jag? Jag vaknade inte glad, heller. Men jag hoppas på att det ändrar sig under dagens gång. Jag får utnyttja Oskar lite grann, så han kan klanta sig och få mig att skratta, eller nå. Heheheh.
Nu märker jag att det är rast, så nu slutar jag skriva. 

Ciaaaao.

Dag 21

En bild på mig som är tagen utav någon annan

Asfin bild. Filiph tog den!



Jag har blivit världens nörd här på bloggen, känner jag. Men jag har fan inget bättre för mig, just nu. Jag skriver här när jag inte har något annat att göra eller om jag väntar på någon eller på annat. Eller om jag inte orkar göra något annat, och detta är den enklaste utvägen. Hehehe. Jag gillar att skriva, så det gör inte mig så mycket. 

Jag sitter just nu i min säng, lyssnar på The Ark i denna stund och värmer mina fötter, genom att sitta på dem. Jag är så frusen, alltså. Mina fingrar är ju askalla. Jag har i alla fall täcket runt mig, så jag slipper frysa SÅ mycket. Jag hatar kyla. 
Jag gjorde lite Ravioli innan. Medan jag åt så ringde jag vårdcentralen (äntligen!!!) och beställde tid. Jag ska dit den 8e december, kl. 11:00. Woho! Jag missar psykologin, det sista som jag ville ju. Aja. Då missar jag fan estet också, bara för det. Eller ja, det beror på vilket humör jag är på. Och det beror på hur det går på vårdcentralen. Jag är så nervös!!! 
Nu ska jag fortsätta lyssna på musiken och städa detta skitställe. Jag gillar inte mitt rum. Sen när jag är klar med det, så ska jag sova. Igen. Jag är så himla trött, kan jag ju säga. Så nu startades Slipknot. Fin musik, det där!! 

Ciao.

Jag är nog för snäll.



Jag lär säkert ångra detta inlägg.

Du får säga till om jag ska ta väck det.
Men ta tag i ditt liv igen. Jag vet att du kan. Och detta betyder inte att jag förlåter dig, eller liknande. Jag är fortfarande sur på dig. Men du måste acceptera detta och gå vidare. Även om du tycker att jag är falsk, så ska du inte lägga energi på detta, i alla fall. Jag gör ju inte det. Eller jo, nu gör jag. Innan idag gjorde jag också det, men då handlade det om min familj. Du får i alla fall säga vad du vill, för jag har försökt att gå vidare och jag lyckas med det. Ta det som du vill. Men det är så det är. Du borde göra samma sak.
Gå vidare. Var glad för det som har hänt och det vi haft istället. Det är inte många som får uppleva något sådant här, överhuvudtaget. Jag ångrar ingenting, i alla fall. Men det är dags att släppa taget. Jag vet inte ifall du gjort det än, men gör det nu, annars. 
"Ångra aldrig något som fått dig att le."

Som sagt, jag gör inte detta för att visa att jag har förlåtit dig, eller nå.
Jag säger detta för att jag bryr mig, även om du inte tror det. Men så är det i alla fall.
Jag är ganska trött på att läsa, se, höra att du mår dåligt. Gå vidare, som sagt.

Dag 20

Min favoritfilm.

Att välja ut låtar och filmer, som jag tycker bäst om, är ju så jävla svårt. Jag kollar film varje dag och jag älskar det. Jag klarar mig inte utan musiken heller, för den delen. Jag har sett för många bra filmer för att välja ut den bästa. Men jag kan ju skriva upp några som jag verkligen tycker om och de här t.ex: Letters to Juliet, Dear John, Remember me, etc. Jag är mycket för bölfilmer och "katastroffilmer", typ. Annars gillar jag också många skräckfilmer, jag älskar dem! SAW-filmerna är verkligen nice. Jag gillar tortyrfilmer, så att säga.
Men den populäraste filmen för mig idag är Crazy, Stupid, Love. Så den får vara svaret. Jag älskar Ryan Gosling. Mest för att han är grymt snygg och för att han är en så jävla skön skådespelare. Han är jävligt bra i filmen "Drive" och "The Notebook" också!





Det är första advent idag. Jag ska snart hämta något ljus, så jag kan tända. Eftersom min familj inte har denna julkänslan och "tröttnat", så fåe jag göra detta själv! Jag tycker att ljus är mysigt och dessutom så blire säkert strömavbrott snart! Igår var det strömavbrott här uppe på Stenberget, i Tyringe, men jag var inte hemma! Som tur är, hehehe. Så mig drabbade det inte! Jag var ute och åkte bil med Emil och Danne, medans Emil driftade. Heheh. Sen var jag på Donken och kissade också. Vi letade efter Jonte, med. Jag och Emil hade också kört några stycken till Tyringe, för de skulle festa! Tack vare Jocke, som är en av dem som vi körde, så kommer kanske Emil få flytta hemifrån snart! En lägenhet är på gång, alltså. Kommer kännas skönt att komma hem till honom, utan föräldrar eller något, ibland. Faktiskt. 
I fredags var det inte alls som jag hade tänkt. Mer behöver jag inte gå in på.
Jag och Ida ska vara nykterister tills nästa studentfest som kommer vara den 20 december. Hehehe! De flesta tror inte att vi kommer klara det, men joooodå! JAG kommer i alla fall klara det. :3 Oavsett så är själva tanken god.

Jag är astrött. Jag vill sova. Men jag ska inte.
Jag älskar min musik i alla fall och jag ska inte stänga av den på länge!
Och Emil. Tack för att du gör allt så mycket enklare, än vad det egentligen är, genom att bara finnas där. Sittandes. Bredvid mig. Mest genom att bara existera i mitt liv. Utan dig skulle jag legat på bottnen av havet. (Inte bokstavligt) Du är höjdpunkten i mitt liv, just nu. Puss!

Nu är jag klar här, i alla fall. Ciao!


Tonight, tonight

Jag har huvudvärk, så jag ska snart ta en huvudvärkstablett. Och jag ska snart äta. Snart ska jag också duscha... Och packa lite fin kläder, inför ikväll. Jag funderar på om jag ska ha mina nya skor.... Men om man ska till Harry's och om någon råkar knuffa på mig, så lär jag trilla, haha... Aja, får se vad jag bestämmer mig för! Det skulle i alla fall varit väldigt snyggt med dessa skorna ikväll! Dessutom så är ju mina andra skor hos Emil, och de orkar jag inte hämta. Plus att jag inte hinner, för den delen. Tror jag.
Jag hoppas på en felfri kväll, ikväll. Jag orkar inte med mer problem och vill bara glömma allt och ha kul. Och må bra. Eftersom allting händer på en gång och saker som kan hända snart med. Typ. Om det inte ens blir bra ikväll, så vet jag fan inte hur jag ska ha det bra utan att behöva tänka på något som får mig att må dåligt. 
Nu när vi väl är igång så kan jag ju säga att det finns en risk att jag blir avstängd på skolan. Kul att höra. Om jag får vara kvar, så lär jag verkligen fixa det. Jag kommer bli så jävla besviken på mig själv annars, ifall jag blir avstängd. Och arg på mig själv. Jag är så himla orolig... Men jag får tänka positivt och hoppas på det bästa!

Nu ska jag strta musik med hög volym. Kan hända att jag stör Karin, när hon kollar tv i tvrummet. Men det får hon ta, hehehe.... Jag behöver musik, så! Så nu ska jag måla naglarna, först och främst! Sen sätter jag igång, så jagblir klar med allt.
Ciao!

The way you make love so fine

Du sover, just nu. Du somnade för en liten stund sen och det är så himla fint att se dig så här. Du verkar så... Avslappnad. Jag har aldrig sett dig så här avslappnad innan, inte på det här viset. Visst, du sover ju. Men du är ju annars alltid så glad och stissig, du pratar ganska mycket och visar alltid en uppmärksamhet. Nu ligger du där med slutna ögon, så himla fridfull och fin.
Så jag ska snart lägga mig under ditt täcke, förhoppningar på att du vaknar och låtsas som att det inte alls var meningen. Sen kommer jag somna med dig, med dina armar runt mig och jag lär somna glad. Jag hoppas jag vaknar glad också, då kommer allt kännas så rätt. 
Puss på dig!



Imon kör Emil mig till skolan. Dagen börjas med psykologi och avslutas med Estetisk verksamhet. Projektet som skulle vara klart tills imon, påbörjade jag på ikväll och gjorde nästan klart ikväll. Jag är så duktig!!! Jag är ganska nöjd också, tror jag. Ska bara fixa lite i InDesign, sen är jag klar. Det fixar jag snabbt och enkelt imon, under lektionen. Heheh.
Efter skolan ska jag hem och plugga till provet tills på fredag i Desktopp. Woho... Jag tror inte jag kommer lyckas med det så bra, men jag ska göra mitt bästa iaf. Jag har ju missat mycket.
Jag funderar på att plugga utomlands, men jag är inte säker. Jag vill inte lämna familj, vänner och pojkvän. Det kommer ju bara vara så himla jobbigt. Men jag får se hur allt är då, det lär isf ske efter denna sommaren som kommer! Och då kommer jag vara utomlands i minst ett halvår, högst i ett år. Mer ska jag fan inte vara borta! Om det inte blir att plugga utomlands, så kommer jag nog plugga vidare på psykologi i Lund. Men som sagt, först ska jag plugga upp på Komvux och sådant. 
Aja, nu ska jag sova. Ciao!

Ville Valo

Min älskade fyller 35 år idag! Grattissssssssss.
Jag ska på besök och äta tårta snart. Ciao!



Mest bara för att jag kan.

Jag sitter i skolan. På en tisdag (!!!). Och jag är så jääääävla kissig. 
Jag orkade verkligen inte dra till skolan, men kameran som jag hade lånat skulle egentligen lämnas in igår... Och jag blev tvungen till att dra hit, jag blev t.o.m. skjutsad. Men det är väl ändå värt det, antar jag. Rätt åt mig, typ. 
Jag ska däremot spela Tetris Battle några runder snart, kuuuul. Sen ska jag börja redigera bilder till Stefan, så han kan få de bilderna till HANS projekt. Haha! Äh, hans grejer. Jag skulle ändå ta foto, så... Bara för att. :> Sen ska jag väl komma igång med filmaffischen. Nu när jag ser att några stycken hänger upp på väggen, så känner jag att jag verkligen måste ta tag i det... Jag måstemåstemåste.
Usch, jag måste egentligen hem. Jag ska ju ringa vårdcentralen. Aja.

Efter att jag varit i skolan, så ska jag i alla fall hem, först. Jag ska ta något att äta direkt, typ Ravioli. Jag lär väl dra från skolan vid lunch, skulle jag tro. Jag kommer inte orka längre än så. Jag är lat! Och.... Jag kollar, just nu, på Oskar när han kopplar in högtalare till mobilen. Det kommer antagligen låta så jävla högt, eller så får han inte igång den alls. Han sa nyss "Jag tror jag har kopplat in den fel.....". Han är så dålig, hihi. Nu är han arg, säger han. Detta kan bli kul. :D Fan också, det fungerade. 

Jag slutar skriva nu.
Ciao!

Dag 19

En bild på det jag köpte senast.
Mina älskade skor, som jag blir 180 cm i. Hehe.



Enlarge your world, mad world

Jag vill inte verka helt totalt fucked. 
Det går upp och ner hela tiden, jag är så himla förvirrad.
Men jag tror jag avlider. Klockan är 03:23 och jag ska upp kl. 06:00. Det enda jag tänker på är dig. Jag försöker verkligen att somna. Men det är något som håller mig vaken. Jag är ju så himla trött!!! Jag är så jävla orolig. Du var min första riktiga kärlek och när du tog kontakten med mig efter 3 års tid utan kontakt, så blev jag så himla glad. När du klev ut ur bilen, så kom alla känslorna tillbaka som jag hade försökt att bli av med. Som jag lyckades helt med för ungefär ett år sen nu. Allting bara blommade ut. Det kändes så rätt och så sjukt starkt. Jag vill inte att detta ska skita sig, jag vill inte ta mig igenom samma skit en gång till. Jag orkar verkligen inte det. Låt mig inte göra det.
Så snälla, stanna kvar hos mig. Jag har nog aldrig hittat mig själv, sen jag lämnade dig. På något litet vis, i alla fall. Det känns bara som om jag har levt i en lögn. Och nu när jag är med dig, så känns det så... Äkta. Jag känner verkligen känslorna inne i mig och runt omkring mig. Jag lovar dig, det är något magiskt. Jag förstår inte hur jag har klarat att vara utan dig? Eller visst, oavsett skulle jag klara det, men så här bra? Fysiskt? Det psykiska tog ju livet av mig, på så vis. Really.
Men fan... Vad tänkte jag med?
Det har alltid varit du. Jag har listat ut det. Jag ser allting så himla klart nu. Inga tveksamheter, jag är inte rädd när jag väl är med dig. Nu är jag rädd, nu när vi inte riktigt... Är längre. Är vi. Vi två. Snälla älskling, våga. Våga kliv fram. Du kan inte stå kvar vid det förflutna. Släpp taget. Snälla.

Vart är du? Leta. Jag väntar här på dig.

Den första bilden på oss tillsammans. 
Det var ju ett tag sen. Men jag glömmer det aldrig.



Dag 18

Vad jag åt idag.

Jag har inte ätit något innan idag. Jag har druckit vatten. Och nu äter jag wokade grönsaker med nudlar. Min favoriträtt!! Även om klockan är runt 6-tiden, så var jag inte så värst hungrig. Men jag äter i alla fall. Äta bör man, annars dör man. Heheheeh. Snart kommer chipsen fram också!


Jag mår bra igen... För tillfället och jag hoppas det håller denna gången.
Denna helgen har varit... Underlig. Men förutom nackdelarna, så har den varit trevlig och mysig. Jag har skrattat en del och kommit närmre nya vänner också. Det känns bra. Jag har också lyckats få lite mer kontakt med äldre vänner, vilket jag också är glad över. Dock har jag ätit alldeles för mycket pizza, godis, chips och druckit för mycket läsk. Det är inte något jag är stolt över.... Men gott har det varit, hihi.
Nu ska jag hämta chipsen och vara ännu mer onyttig. 

En del av min helg:














Ciao!


Jag är så orolig.

It's never easy.

Jag vill bara spy upp hela mitt mående. Kanske kvävas lite av det, så jag förstår att det inte lönar sig att tänka på det här viset och göra något åt saken. Gråta har jag inte fått tillfälle att göra ännu, så ska testa det senare. Även om det trycker på så jävla mycket, just nu.
Första gången jag faktiskt ber tyst för mig själv. Alltså till Han. 
Jag orkar fan inte. Jag vet ingenting. Det känns så hopplöst. Fan med.

Dag 17

En person jag vill byta liv med för en dag - och varför.

Hm.. Jag vill skriva Ville Valo. Men det är bara för att det är min livs största idol och för att jag avgudar honom något rejält. Men jag vet inte ifall jag vill ta reda på hur det är att vara honom. Jag älskar ju honom så som jag ser honom, och ifall han inte är sådan som jag tror, så blir jag ledsen. Så jag får tänka ut någon annan... Christina Auguilera. Väldigt skumt val. Men hon är både snygg och söt på samma gång, icke svensk, blond, kan sjunga och är ruskigt rik. Det är ju motsatsen till mitt liv och det skulle varit spännande att få uppleva den. Jag tycker själv att hon är ganska cool och elegant, under samma bana. På något skumt vis. Jag gillare!




Jag var inte i skolan idag. Shame on me. Jag har lite ångest över det, måste jag lova.
Men för det så ska jag göra klart minst ett arbete idag, bara för att det ska "jämnas" ut! Så kanske jag mår lite bättre, i alla fall. Psykiskt! Och jag ska hitta Christels mail, så jag kan maila henne och sjukanmäla mig. Jag kan ju inte ringa... Jag är hos Emil och han jobbar, likaså hans föräldrar. Jag vet inte ens om de har någon hemtelefon? Haha, aja. Skitsamma! Så nu ligger jag här i sängen och skriver lite på bloggen. Emil slutar nog 14:00-14:30, typ. Inte längre än tre i alla fall, tror jag inte. Och om jag skulle ha fått, så skulle jag tagit in katten Mike hit, men Emil vill inte ha honom här inne... :( 
Ikväll blir det kanske Harry's. Om jag får pengar av far. Och om jag tar kontakt med far, överhuvudtaget. Om inte, så ska vi på bilträff i Kristianstad. Då har jag ännu mer att fotografera inför fotoboken, till projektet! Lite annat denna gången, än några dumma foton på naturen, etc. Fiiiiiiiiint. Jag kan säkert få några fräna bilder! Imon vet jag inte vad som händer, däremot. Eller så minns jag bara inte... Det märker jag. Jag hoppas i alla fall på en trevlig helg! Det brukar ju vara trevligt, sååååå.
Igårkväll var ju Emil och jag i Kristianstad och handlade lite käder till honom. Han ville ju ha lite färgglada kläder och vi hittade 3 plagg! Två t-shirtar och en tjocktröja med dragkedja. Fina var de också, och det var inte mycket pengar som spenderades. Efter att vi hade varit där, så körde vi hem till Ida och hälsade på henne lite. Jag visade mina nya skor och jag blev låååång. Men jag älskar skorna. :D Efter en halvtimme så stack vi hem och lagade Tacos, Emil är så duktig! Jag hackade grönsakerna, så duktig som jag var. Därefter skulle vi träffa Stefan och några till, som var på donken. Två fjortisar var där också... Jag fick hålla mig för skratt, haha. Det var verkligen så illa! Aja... Vi körde med dem till industri för att kolla när Daniel skulle sladda lite. Kallt som satan, var det. Och det var första gången Emil sladdade med sin nygamla bil. Det gick ju bra, iaf. :> Jag vågade däremot inte åka med, haha! Inte första gången med den bilen, i alla fall. :3

Jag märkte att det blev lite mycket text...
Så nu ska jag börja redigera lite bilder, så jag får det gjort.
Ciao!

Haters and crities

Jag förstår inte hur du orkar.
Jag har också ett liv.

Dag 16

Innehållet i min väska.

Jag har ju datorväskan mest, så; Vanligtvis så har jag ju dator och datorladdare i den. Nu har jag ett block, mapp med papper i, en matematik- och psykologibok, ett par strumpor, suddgummi, tamponger, bindor, ett plåster, ett schema, parfym, deo, tandborste, pennvässare, mascara, liten spegel, en rakhyvel, lösa papper, en till tandborste, EN till strumpa och... Ett kvitto från Harry's.
Intressant....


Jag är så jävla trött på det här. Jag gjorde detta för att jag bryr mig om dig och tänker på dig och ditt bästa. Jag hoppas fan att du vågar stå för att du är tacksam, en dag. Detta förtjänar inte jag, inte denna skiten och skulden. Jag tar i alla fall inte emot det, jag vet att jag har gjort rätt. Jag vet det. Och för att du inte kan se att jag gör detta för din skull och istället säger att allt blir värre och att allt är mitt fel? Det är ju ganska lågt om något. Tack så mycket. Dig ska jag inte göra något för igen, hur mycket jag än bryr mig.
Jag har sagt mitt.

Hm... Back to the happiness!
Jag väntar på att maten ska bli klar. Jag är så himlaaaaa hungrig!! Sen ska jag nog försöka gå i mina nya skor, igen. Hihihi. Jag ska lyckas bra, tillslut!!! Dem är så fina, mina älsklingar. Och jag blir 1.80 cm lång, hehe. 15.5 cm är dem. Hoppsan! Fiiiiiiiint. Jag kommer säkert bryta båda fötterna, tillslut... NEJ, så ska jag inte tänka! Det kommer gå asbra. :D
Imon ska jag och Emil till Kristianstad för att köpa nya kläder till honom tills på fredag. Tydligen har han inte några fina kläder, som han säger. Men det har han, men han kan inte inse det själv. Typ. Så det blir lite shopping. :) Under kvällen ska han nog på fbu. Jag ska nog bara vara hemma eller sova hos Alex! Det lär nog bli trevligt, oavsett vad som händer.
Nu ska jag bara komma på hur jag får tag i pengar, tills på fredag..... Det löser sig.

Jag vill bara säga att jag älskar Idan! Puss på dig. <3

Dag 15

Någonting jag ångrar.

Oj, det är mycket som jag ångrar. Delvis alla de fyllor som har skett, som har ballat ur. Det är redan en stor del av mitt liv, som jag ångrar. Men ändå, på ett vis, så ångrar jag inte alla. Jag ångrar när jag skolkade sjuan, åttan, nian och att jag inte gjorde klart uppgifterna som jag skulle i ettan och tvåan på gymnasiet. Nu har jag allt efter mig. Jag ångrar att jag spenderat så mycket pengar, än att spara. Jag ångrar alla de gångerna som jag hade kunnat säga emot, när far bodde med oss. Jag ångrar ens att vi flyttade till Hässleholm igen, efter att ha bott i Tyringe i några år. Delvis i alla fall. Jag ångrar varje gång jag ätit chips, men ändå slutar jag inte. Jag ångrar att jag inte var med på idrotten på grundskolan, det har hängt efter. Jag ångrar mig för den jag bestämde att bli. Kind of. Jag ångrar delvis allt dumt jag sagt om/till andra. Jag ångrar att jag inte höll kontakten med de vänner jag hade innan. Jag ångrar att jag lämnade Emil, för ett antal år sen.
Jag ångrar detta inlägg.


Jag har så jävla ont i magen och jag mår illa. Jag mår fan inte bra. Men jag halvligger i min säng och har för stunden pausat en serie: The Walking Dead. Dock känner jag mig lite ensam, men jag klarar mig. Jag har nyss ätit chips och druckit julmust. Det låter mysigare än vad det var! Faktiskt. Jag kände mig bara tjock. Hehe. 
Imon blire skola. Då ska jag vara mer aktiv än annars! Och jag ska, förhoppningsvis, sova tidigt idag. Jag kanske sover tillräckligt i natt då, så jag slipper vara så satans trött under dagen! Jag är ganska trött på det. Jag är ju egentligen trött hela tiden, men inte så trött att jag knappt kan hålla mina ögon öppna... Konstant, alltså. Usch och fy...
Mina älskade skor kom idag!!!! Det kommer bild, när jag orkar ta bild. Hehe.
Nu ska jag starta serien och klä av mig. Typ.
Krya på mig! Ciao


Låt hela världen se ditt vackra leende.

Dålig på vardag

Jag sitter i klassrummet, ensam vid mitt bord. Alla har ju projektarbete tillsammans med någon, men som sagt, jag måste ju göra mitt själv framöver. Det är lite tråkigt, men jag ska klara det. 
När jag kollar ut över klassrummet så ser jag Linda, Vicky och Mika som pratar om något brus. Det lilla bordet bredvid sitter Linus själv med mustasch som han har målat dit själv, väldigt fint! I det andra bordet sitter Alfred och Tudde med hörlurar i, det ser ut som om de kollar på någon varsin video, man hör lite också, eftersom de har det på ganska hög volym. Maryam sitter i bordet bredvid mig, så tyst som vanligt. Jag hör Jonathan, Casper och Adam från korridoren. De pratar så högt som vanligt, de kom in till klassrummet precis och de drar med sig uppmärksamhet i rummet. Speciellt när Casper sjunger. 
Så här kul har jag, medans jag smsar med Emil. Ska när som helst börja med mitt arbete och sedan ska jag ha ett samtal med Sabrina, om själv aprojektarbetet. Hon är tydligen jätte "nyfiken" om hur långt vi kommit. Haha... Hon kommer bli besviken på mig. Hoppas hon vet vad som har hänt, som fått mig att börja om nästan helt från början. Äh.. Enkelt arbete, för mig, så jag blir ju klar. Annars halshugger jag mig själv.
Jag är kissig. Men jag ska inte kissa än. Jag gör det snart. Efter skolan. Om en timme. 

Jag måste nog till vårdcentralen idag, eller imon. Imon blir det nog. Eller ja, jag ringer och beställer tid. Två saker som ska kollas, om jag får det där, iofs. Och nu är det ju inte Värnhem längre, nu ska jag till vårdcentralen i Tyringe. Woho! Jävla byhåla. Jag vill bo i Hässleholm, så slipper jag pendlar en massa. Jag hoppas lite faktiskt att vi inte kan köpa huset i tid, så vi blir "utslängda", då ska jag fan tvinga dem att bo i Hässleholm.

Nu ska jag starta musik och höja volymen en del, så Sabrina är tvungen att gå fram till mig för att säga till mig när det är min tur. Och jag ska faktiskt kissa nu, hehe. Det trycker på som fan. Fint att veta!
Hemma imon! Ciao.

Förresten.. Jag ska inte vara inne på Facebook i en hel vecka. Jag har lyckats, för idag, iaf!


Jag tänker på dig, far.

Dag 14

En bild på mig själv för ett år sen.
Jag ser likadan ut, som jag gjort i flera år. Haha...




Helgen har varit fin, riktigt trevlig!
I fredags vare bilträff, dock inte så kul som på lördagen då jag fick träffa äldre vänner som jag inte träffat på länge! Och älskade Janne, pappan i Hansen-familjen, var det väldigt trevligt att träffa!! Såklart vare mycket trevligt att träffa Anna-Lena igen, också. :) Jag har såklart också fått lite nya, bekanta, vänner! Och när jag satt i Emilsbil när han driftar eller racear, så kissar jag nästan på mig... Men kicken man får, är asnice. Det är skitkul, hahah :D När jag tagit körkort, så måste jag lära mig... Kommer nog inte ha det som en hobby, men jag måste lära mig iaf. Hihi, men ifall jag tycker det är kul så är det ju en annan sak ifall jag börjar ha det som en hobby... Tveksamt dock. Iaf, drifting för mig är något nytt!!

Idag har Mimmi, Karin, Mathias, Binne och Anna varit på besök för att fira Farsdag! God mat och jag har kladdat i mig massa kladdkaka, hehehhe. Det var trevligt och jag funderar på att ta en till bit av kladdkakan :D Jag kommer bli feeeeeeeet. Och jag har redan chips bredvid mig!

Och jag måste bara tillägga... Jag håller ju på att sluta röka, jag har bara rökt 2 cigg, sen jag sa det. Jag känner mig så duktig!!! Sen så mår jag bra, också. Jag trivs här och jag är trygg. Och chipsen fyller upp min magsäck sådär fint. Jag gillar det. Speciellt denna kväll. Nu när jag ätit så mycket socker/fett, så kan jag lika gärna fortsätta tills det är slut. :D
Jag ska nog hämta lite julmust.

I helgen blire kanske Harry's med Ida! Vi får se hur det blir. Det kanske blir fler också, förstås. Men jag ska iaf, som sagt, träffa Martin! Om han nu skulle dit, juuuuuu. Längesen man träffade honom också. 
Om det inte blir Harry's, så kommer jag nog dra på bilträff igen. Hälsa lite på Hansen-familjen, och de andra som ska dit. Alltid kul! Och då ska det nog drickas öl, oavsett. Fint :) Dock äre 5 skoldagar innan dess, asdrygt. Massa plugg.
3 månader tills jag fyller 19!!!

Ciaaaao

Something in the way

‎"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." — Marilyn Monroe



Dag 13

Mitt drömbröllop

Haha, oj.... Det är ju inget jag inte direkt tänkt på. Men jag vet iaf att jag inte vill gifta mig i en kyrka! Det ska vara lite mer speciellt, än så. Och mina "drömmar" förändras. Jag tror det är annorlunda för vem det är, som jag kommer att vara med. Men oavsett vill jag ha ganska modern stil i kläderna och annan musik än den vanliga bröllops.... Låten. Tror jag, iaf!
Det kanske ska vara på en bergsklippa? Ett speciellt ställe, där jag och min blivande man träffade första gången eller är speciellt för oss. På stranden? Nej. På en brygga, ute på sjön/havet? Kanske. Det finns ju mycket, som man kan välja på. Jag är sämst på att säga något så tidigt. Men... Aja. Lite vet jag iaf. :3


Jag sitter i skolan, just nu. Har precis börjat lektionen. Vi har psykologi, vilket också är mitt favoritämne! Jag och Ida ska påbörja ett projekt om psykiska sjukdomar och den sjukdomen vi valt är Borderline. Det kommer nog bli intressant. Heheh! 

Det har tagit en timme för mig att bara skriva detta. För en timme sen började vi och jag sitter här med Idan och jag gäspar var och varannan minut. Jag är så trööööööööött. Jag behöver sömn!! Och jag mår illa, för jag är så hungrig. Jag ska handla något i fiket, sen... Fick en drickyoghurt av Sara. Hihihi, snällt. Jag funderar på om jag ska handla fralla, eller inte.... Det får jag bestämma då, men jag tror det blir så iaf. 
Nu jävlar ska jag luta mig bak och halvsova, hoppas på att tiden går snabbare.

Ciao!


Aldrig mer.
Och jag menar det.

Dag 12

En bild på ett ställe som jag har varit på

Teddybears och Lars Winnerbäck - Malmöfestivalen -10


Detta året var det The Ark och Veronica Maggio, 2 av flera stycken! Favoriter.


Det känns faktiskt bra, nu. En del iaf! 
Jag orkar inte må dåligt längre, jag orkar inte gråta, så... Jag lägger bara av istället. För min egen skull! Om det är bra eller dåligt, struntar jag i. Det känns bra i alla fall. Och så ska det fortsätta!!
Uppdatering om rökningen: Jag har lyckats hittills, jag tänker knappt på det. Förutom nu när jag skriver om det, men det gör inget... Hehehe. Även det känns också riktigt bra! Detta blir bara bättre. :)
Det blev ingen skola idag, ändå! Men jag har mig själv att skylla och jag får ta igen det som fan, imon och de kommande dagarna. Snart är det helg (skönt), sen är det på det igen. Och då ska jag fan i mig vara i skolan hela veckan!! Förutom på tisdagen, tror jag. Och då måste jag ta igen det jag missat! Jag hoppas jag hinner... :)
Jag fick ju min första prövningn i måndags... Alltså, matematik är inte det bästa att börja med. Ibland förstår jag inte vad min mentor tänker, men jag tycker om han ändå! Det är bara att "tacka" och ta emot. 

Nu ska jag hitta ett par strumpor och sedan ta något att äta, tror jag.
Jag bär mig in till stan efter att jag är klar och då blir jag (förhoppningsvis) upphämtad!! 
Fiiiint, ciao

Rise to the occasion

Här sitter jag och är irriterad och hungrig. 
Men det skiter jag blanka fan i, men jag gör något av min hunger iaf!!
Jag har haft en riktigt trevlig dag/kväll, det var mer än trevligt alltså. Jag hade det skitbra!! Och imon måste jag ha trevligt och må bra med, vilket jag är ganska säker på att det kommer att hända. I helgen trodde jag att jag skulle till Harry's, men det är nästa helg! Då när Martin kommer till Hässleholm, när han varit i Australien och ska kanske bo där?!?!?!? Det är ju mest därför jag träffar honom. :)

Jag är inte säker på om jag vill till skolan imon, jag börjar verkligen tröttna som fan nu, känner jag. Och jag hatar det. Så på andra sidan, så kanske jag tvingar mig iaf.... Och detta kom upp från ingenstans, förresten! Jag ska sluta röka igen, jag är redo nu, känner jag. Och jag ska klara det! :) Feströkning står jag fortfarande fast vid, helt klart. Jag tror på mig själv och därför tror jag att jag kommer klara det! Jag nästan vet. 

Nu ska jag fortsätta kolla filmen, vilket jag var så hastigt fick pausa tidigare idag.
Och sen ska jag sova och sätta klockan på fem! Fiiiiiiint.
Ciao och godnatt!

Hej, jag heter Elin och jag är en idiot.

Jag har gjort bort mig. Jag känner mig ganska så hemsk. Men det förtjänar jag, eller hur? 
Men nu kanske du också förstår hur det känns att verkligen bli sårad... När man inte vill prata med just den personen, som man blivit sårad av. Men jag har iaf bett om ursäkt. Och det kan jag göra igen; Förlåt, så jävla mycket. Jag överreagerade. Jag är nog inte en sådan bra människa som alla tror, egentligen. Jag har ju bevisat det för mig själv, så. 
Jag har nog inte mycket mer att skriva om den saken, faktiskt.

Ikväll bär det nog av till Juss, för att fira henne! 
Då får jag nog klä ut mig till Rockabilly-tjej igen. Jag hoppas jag är pepp ikväll, för det är jag absolut inte nu iaf. Haha! Jag får starta Jag är en vampyr och sjunga skiten ur mig, så kanske det blir bättre.
Halloweenfesten som Alex höll i, den blev ju inställd. Så igår spenderade vi kvällen hos Idan, med lite fest. Och jag hade väldigt trevligt!!! Jag, Oskar och Danne stack till Minneslunden också. Det var lite känslosamt, men så är det ju. Hälsa på mormor är ju något jag inte har gjort och Oskar besökte sin gammelmorfar. 
Men tack för igår, det var trevligt!! 


Jag tänker på dig.
Förlåt mig.

Att förstöra för sig själv är det enklaste i livet.

Jag ligger i min säng och fryser. Orkar inte lägga täcket över mig, för jag ligger på det.... Äter naturgodis och ska snart starta film, hade jag tänkt! Efter att jag skrivit här. Och det ska bli så himla skönt!! Efter en livlig kväll med mycket skratt, allt pga mina fina vänner, så ser jag fram emot att få sova! Imon får jag gå upp i tid, för då blir det lite fest, under kvällen :) Halloweenfest, t.o.m! Så det blir att dra tidigare hem till Ida, för att fixa till sig. Sen invänta de folk som är bjudna. Super!!! Och då ska jag också klä ut mig till en Rockabilly-tjej, heheh.
Jag tackar mina vänner för denna kväll, ni är underbara. Och jag måste bara tacka (speciellt) Oskar, för att han alltid får mig på bättre humör. Liiiite mer och på ett annorlunda sätt, än vad andra gör. Han är ju som han är, vilket jag är glad över!! 

På lördag blire en maskerad/födelsedagsfest för Juss! Och då får man träffa Ems också och annat trevligt folk. Det ser jag fram emot! Hoppas på en trevligt kväll, vilket jag inte tvivlar på att det kommer bli. Ems är ju där. :) Jag evt dock inte om jag orkar klä ut mig, då... Men jag kommer väl bli tvingad, haha! Det löser sig nog.


Usch, som man kan må.
Men jag klarar mig. På ett eller annat vis.

Rain over me

Jag vet inte om det är smart att skriva här, men nu gör jag det iaf.
Jag halvligger i sängen och skriver medans hela min kropp skakar. Jag vet inte vad jag ska ta mig till och ändå ligger jag bara här. Det finns ju inget att göra, gjort är gjort men att bara ligga och inte göra något så känner jag mig så himla elak. Detta var det sista jag behövde, efter det som redan har hänt. 
Jag har en massa tankar i huvudet, men när jag väl ligger här så har jag inte mycket att skriva. Jag är helt ordlös. Jag är så himla chockad. Jag är helt tom i kroppen, känns det som. Ännu mer skuldkänslor om olika saker, orkar jag inte nu. Jag vill bara spy, just nu. Jag mår illa, så jävla ledsen jag är. Det kan fan inte bli värre....
Vad är det som pågår? Hur mår du? Vad har hänt? Vill du prata?
Sådana frågor jag inte vågar ställa till dig. Och det känns hemskt. För jag älskar dig så jävla mycket och det sista jag vill, just nu, är att förlora dig. Och jag bryr mig så himla mycket, det vet du, även om jag inte visar det. Även om jag inte är närvarande.
Jag önskar att jag aldrig fick veta. ...Varför är du så instängd?!
Min puls slår så himla hårt och fort. Jag känner hur mitt hjärta slår, det dunkar i hela bröstet. Det är obehagligt och jag kan inte hantera det. Jag försöker att tänka på annat, men det är så jävla svårt. Nästan omöjligt. Vad skulle du vilja att jag skulle göra, just nu?... Fan med.

Är det mitt fel?
Ska jag ta åt mig?
Varför mår du så dåligt?
Kommer du någonsin må bra igen?

Det finns saker som jag aldrig lär få reda på, som nästan gör mig till vansinne.
Det känns som om... Jag vet inte.
Jag vill bara skrika, rakt ut, och skrika de vidrigaste orden jag vet. Jag är så arg på dig, samtidigt som jag är så sjukt jävla ledsen. Okejdå... Både på dig och på mig.


Helvete.

Dag 11

Något jag oroar mig för.

Handlar det om.. Om det skulle hända eller något jag oroar mig för nu?

Oj. Det är mycket, just nu. Men jag ska inte ta upp allting.
Jag oroar mig över hur jag ska klara mig i skolan. Jag oroar mig för att jag inte kommer att komma in på högskolan och att jag inte kommer ha pengar till saker, under detta sista halvåret innan skolan börjar. Att jag inte har det efter vi har slutat heller, under sommaren. Jag vill så gärna ha kul, nu när jag är så ung och oftast så kostar det. Åka utomlands efter skolan, liksom? Studentresa!
En annan sak som jag oroar mig om är min far, mer orkar jag inte gå in på.
Jag oroar mig lite om mig själv, också. Personligt, dock.


Idag ska jag träffa Ems!! Yaaaay :3
Senare ska jag och Idan till Sebbe, där Fredrik också lär vara. Mycket trevligt :) Ifall de inte ångrar sig, förstås.... Men det tror jag inte och det hoppas jag inte!! Jag lär klappa katten Tiger, den tjockisen. Hihihi
Jag hinner fanimig inte skriva mer nu, för Karin ropar på mig! Hon ska färga mitt hår. :3

Ciaaaao


Jag har sagt mitt!

RSS 2.0