Hurricane



Klockan är just nu 02:17, har lagt mig till rätta i sängen och är redo för lite skräckfilm! Idag blir det Apartment 1303. Jag hoppas den är bra också! Tbh, så tvekar jag på det. Men man får väl chansa... Ibland.
Imon kommer min älskade pojkvän hem från Göteborg! Jag saknar honom sååå.
Innan dess så ska städa mitt rum, duscha, packa och dra till um och hämta ut p-piller. Plus be Patrik köpa till mig från bolaget! Jag måste verkligen upp i tid, känner jag... För sen när han kommit hem, så drar vi till Gantofta hos min syster och hennes sambo. Vi ska grilla och dricka öl/cider/vin! Och det tar liksom 2 timmar för att komma dit, så vi borde dra så tidigt som möjligt! Kommer nog bli ganska stressigt imon... Men det lönar sig tillslut, när man sitter med fina människor, med en kall öl i handen! :)
Dessutom så ska kanske min andra syster med; Karin. Trevligare blir det bara!
Jag längtar faktiskt, lite. :D 

Och bara så ni vet, så är jag jättelycklig. Och det är p.g.a. Patrik! Jag älskar honom och jag har sagt till honom att han inte får lämna mig... Och han har gått med på att inte göra det. Hehehe... :> Han blir inte av med mig så lätt! Och dessutom, så ska ni veta att han är helt jävla underbar. Galet. <3

Nu startar jag filmen!
Ciao.


1,2,3,4 I love you

Nu är min älskade Patrik påväg till Göteborg!
Vi lär knappt ha någon kontakt förrän på fredag, vilket känns skumt nu när vi så ofta är, annars pratar vi på msn när vi båda är hemma hos sig. Men jag antar att detta är nyttigt för oss, så vi förlorar inget på det.. På så vis. :) 
Jag har precis varit jättesjuk, men det börjar bli bättre. Ligger just nu i soffan i vardagsrummet med Puttes HIMtröja :3 Kollar på Extreme Home Makeover! Har också precis ätit Ravioli.. Gott :> Ganska trevligt ändå och vädret är fint. Om det är lika fint väder imon, så ska jag sola! 

Igår fyllde min kära Gayman äntligen 18 år!
Grattis igen, Idan!! <3
Jag älskar dig.
Äntligen kan vi gå ut på en bar tillsammans. :3 Heheh.

På fredag, btw, så ska jag till Helsingborg med Patrik. Vi ska grilla hos Mims och Jimmy och så blir vi bjudna på öl! Senare ska vi antagligen till Helsingborgsfestivalen, skulle jag tro? Vi sover hos dem också! Fint det :)
På lördagen blir det massa trevligheter! 
Jag ser fram emot helgen, det kommer bli en bra helg. :)
Ciao!

fu

Jag är trött på att bo här.
Jag vill flytta härifrån så snarast som möjligt. 
Det är inte att jag inte trivs här.. Egentligen. Men jag orkar inte höra samma sak varenda jävla dag. Jag är så jävla trött på det och jag är så jävla trött på att behöva ta emot massa skit, näst intill, varenda dag. Men dem ser inte det. 
Inte konstigt att jag knappt är hemma, det är ju dem som påminner mig om varför.
Jag kanske skriver alldeles för mycket nu, här på bloggen. Men jag bryr mig inte, jag skäms inte. Inte ett jävla dugg. Men det kanske dem gör. 
Jag vill inte vara här mer.

Red Riding Hood



En film jag verkligen rekomenderar. Sevärd, for sure!
Den är så bra på massa olika vis. Spännande och man kunde verkligen inte läsa filmen i för väg. Oväntade saker sker i filmen och ett ganska bra slut, ändå. Man hade iaf inte tänkt sig det och man får i stort sett gissa sig fram hur fortsättningen leder.
Suverän film, om du frågar mig. :3 
Den handlar om varulvar och det är på den tiden när dem verkligen trodde på häxor. 
Detta är, typ, som Rödluvan. Vilket ni nu förstår. Men i "skräck", kind of. Och det är verkligen en film som jag kan se flera gånger. Utan tvekan! Jag har defenitivt fastnat för den. :>

Back to reality!
Jag är hemma och ligger i sängen, vilket jag gjort hela dagen.
Det lär nog vara så imon med, fast med sällskap.. Med min älskade pojkvän. Man har ju som sagt inte så mycket att göra här, eftersom man endast är inne på mitt rum. Mina föräldrar är ju inne i vardagsrummet och breder ut sig i soffan, där man knappt får säga ett ljud. Orkar inte direkt sitta i köket? Eller i källaren. Så vi lär vara inne på mitt rum mestadels och kanske spelar UNO, kollar film och myser. Och eftersom det känns som om jag håller på att bli förkyld, av en skum anledning? Så kommer jag inte göra så mycket... Och det har jag inte sagt till Putte ännu, så får se om han kommer längre. Det är iaf upp till honom. :)
Nu ska jag starta en film. Får se om jag får ett samtal av min älskade syster; Liz. Hon brukar ju ringa mycket om kvällarna och nätterna. Annars ringer hon ju imon! Och snart lär jag åka till henne, har jag bestämt. Nu när jag har sommarkort och allt, under sommaren! 

Ciao!

The edge of glory

Jag är fortfarande hemma hos Patrik!
Jag ska dock hem imon, med eller utan honom. Min lilla mor saknar mig. :> Och då hade jag också tänkt att gå inom far och fråga efter pengar, om han har till mig! Det behövs väldigt mycket i sommar, känner jag. Så jag hoppas att jag får!

Just nu kollar jag på Dum & Dummare i Puttes rum... Ensam. Hehehe. Han kollar i vardagsrummet på Morden i Midsommer. Usch och fy. Jag gillar inte det i alla fall! Så nu sitter jag här med en Mario bredvid mig, mmmhm! Det ni! Just nu saknas endast läsk.. För min del. Och pengar, såklart. :>
Var däremot på Hästvedamarknad idag. Bussen var försenad, och när dem väl kom så körde den förbi och busschauffören pekade bakåt. Efter ett tag kom det en annan buss, som skulle ta oss till Hästveda! Vi var där i en timme, sen fick vi nog så vi gick till stationen där vi satt med Kristin och hennes vän. Inte så kul att vara på en marknad om man inte har några pengar, liksom... Sen kom Kevin med en cigarett till Patrik och efter en timme, ungefär, så kom bussen. Den var också försenad. Så i överlag, så har vi inte gjort så mycket idag!

Nu har jag väl inte så mycket mer att skriva.
Jag kände bara för att skriva, så jag... Skrev. Helt enkelt!
Ciao, då!

Kristianstadsdagarna

Jomen, tja.
Sitter just nu hemma hos Putte. Han spelar något på N64, kommer aldrig på vad det spelet heter... Men det är i alla fall något med Mario, Luigi, Yoshi, den gula pokemonfiguren och sådant. Det ser i alla fall vääääldigt ointressant ut! :3 Men han verkar tycka det är kul iaf. Söt :>
Jag lyssnar på musik och gäspar hela tiden. Är sugen på juice, så ska väl hämta snart.
Dessutom ska jag fundera på om jag ska till Kristianstad idag eller inte. Jag var där igår... Slösade upp mina pengar på öl och lånade t.o.m. av Karin, min käre syster. Jag blev t.o.m. utslängd från öltältet! Varför säger jag inte, men jag var välkommen imon igen sa den dumma ordningsvakten. Hittade dock ett annat ställe, som Jonte hade visat mig förra året på Kristianstadsdagarna. Trevligt ställe, det där. :> Jag träffade heller inte alla jag ville träffa igår och om jag träffade en del av dem så var det vissa som jag bara träffade en gång, av någon anledning.
Så... Jag vet inte om jag ska strunta i denna dagen och dra dit på måndag?
Aja, det får väl bli som det blir. :3

Ciao!

Ren trisstess

Ah, jo. Det är måndag och klockan är 13:57.
Jag somnade vid fem i morse och jag gick upp för drygt en halvtimme sen. Jävla Cg! För mor har ingen mobil (har inte frågat varför?) och Cg jobbar, så han ringde först 9 på morgonen för att prata med mor. Så jag fick skrika som en stucken gris efter mor. Tillslut kom hon. Hon hade dörrhelvetet öppen när hon gick ut från mitt rum och hade radion igång ashögt och manhörde henne ännu högre. Jag avled. Sen kom hon in och lämnade fonen. Som tur är så tänkte hon på att stänga dörren.
Sen ringde Cg igen vid någon tid, som jag inte kommer ihåg? Men i alla fall... Han ville prata med mor IGEN, så jag skrek som fan. Men hon hörde inte och så kom jag ihåg att hon hade ju väckt mig tidigare och sagt att hon skulle till affären. (Jävligt onödigt?!) Men jag visste att hon redan varit det, för hon är ju inte där hur l'änge som helst, så jag antog bara att hon var utanför huset eller nå. Men det sa jag som sagt inte. Så bad han såklart mig att be henne ringa mig när hon kom hem. Men jag tänkte: Äsch! Jag ropar på henne när jag hör henne utanför mitt rum. Så vi lade på, sen kände jag mig tvungen att vänta tills jag hörde henne. Vilket fick mig att ångra det jag sa till Cg, men jag orkar fan inte gå upp och leta efter henne. Men efter en halvtimmes tid, så hörde jag henne och ropade. Så fick hon ringa honom och så gjorde hon likadant som förra gången, att hon lät dörren vara öppen, osv. Tillslut, när jag skulle sova... Så somnade jag typ i en timme, kanske. Sen gick det fan inte när mor kom in och sa att hon behövde ringa till Karin. Så jag gav upp! 
Jag är trött och irriterad. Jag får sova under dagen, dårå. 

Nu ligger jag iaf här i sängen, med nerdragna persienner och hungrar.
Jag vill inte äta mackor, är så trött på det. Usch. Så jag vet inte vad jag ska göra. Flingor och fil? Usch nej! Jag pallar inte. Jag blir så trött på att vi aldrig har något nytt och gott? Som typ yoggi och honungspuffar? Juice!!! Mer pålägg, kanske! Som skagenröra och/eller skinka. Inte bara ost och äcklig kaviar. Apelsinmarmelad finns också. Vem är sugen på det? Blä.

Aja... Jag saknar min pojkvän.
Men ska vara hemma ett tag, sen ska jag träffa Idan, känner jag!
Nu vet jag inte vad jag ska göra, men något äre iaf.
Ciao!



Jag struntar i dig nu. Om du inte vill prata, fine.
Du ser allt det negativa.
Jag tänker inte vara "glad" när du är det eller sur när du är det.
Jag tappar lusten att ens försöka.
Och det är inte mitt fel. Det är ditt. Just sayin'.

RSS 2.0