Fan.

Nu hände det. 
Jag vill inte gå igenom samma skit, igen. Jag orkar inte.
Fan att det blev så här. Fan ta mig.
Jag älskar dig. Vad ska man säga? Hejdå? Helvete.

No time for us

Jag är trött på att skriva massa depptexter, hela jävla tiden.
Men FAN vad jag mår dåligt och jag är rädd/orolig jämt. Jag blir bara arg på mig själv. Och mer och mer saker kommer upp om och om igen, kan jag inte bara skärpa mig?!
Nu släpper jag detta. Fan.

Igår var jag hos Cakki, på Annexet, med Idan och Klaris. Det var så sjukt trevligt och det behövdes verkligen. Vi kollade på 3 filmer i sträck, köpte pizza (men jag åt dock inget), drack läsk, åt godis och chips, jag och Cakki satt ute på taket och rökte, jag fick jaga en spindel och hoppa över en säng varenda gång man skulle ut för Cakki hade satt den mitt i rummet. Haha! Tack för en jättemysig kväll/natt, jag hade det trevligt! 
Efteråt kom Emil och skjutsade mig och Ida hem till henne, sen körde han igen. Jag blev tvingad till att äta en pan pizza, av Katja och Ida. Sen satt jag och Ida oss och spelade ps2, heheh. Vi satt sedan uppe tills klockan blev åtta och pratade om allt mellan himmel och jord. Tack för det, vi har fått ta igen en del. Jag älskar dig! <3
Jag kom hem idag och det visade sig att skolkorten inte fungerar på lovet, så jävla sämst. Jag kom i alla fall hem och åt lite soppa, och startade en film. Nu ligger jag här i sängen i min onepiece och har precis duschat och bytat sängkläder till de nya, som jag fick i julklapp. Jättefint! Och nu ska jag göra ännu mer, som får mig att tänka på annat. Som typ... Äta chips. Jag vetifan. Kanske tar mig ut. :)
Jag vet, i alla fall, att jag ska fortsätta spela på Bubble Witch Saga på facebook en liten stund. 

Ciao!


God jul!

Jag har ingen bra julafton. Inte hittills i alla fall. Jag vill bara gråta.
Igår firade vi jul också, fast också med Mims, Jimmy, Liz, Mathias, Denise och Oskar. Det var super trevligt, tills det började närma sig midnatt. Kind of. Jag har en jävla ångest och jag är så orolig till max, just nu. Jag vet inte vart jag ska ta vägen och jag vill inte verka gnällig och försöka fjäska och sådant. Jag får snart panik, alltså... Jag önskar bara att du säger att allt blir bra. Att jag inte har något att oroa mig över.
Usch, jag vill bara spy. 

Aja, får hoppas att allt vänder snart.
Om 45 min börjar Kalle Anka, vi ska äta julbord idag också men jag är fan inte sugen på att göra något. Jag vill bara öppna mina julklappar och stänga inne mig på mitt rum. Fan vad jag mår dåligt. Jag hatar mig själv.
Nu ska jag sluta skriva, jag orkar inte skriva mer, så. 
Hejdå.

Jag har en så söt syster, btw!
Bild sen igår.


Long away

Jag förstår inte vadfan jag håller på med.
Jag har redan fått ångest, när jag inte ens har somnat och vaknat igen.
Jävla alkohol. Dig vill jag inte vara vän med så ofta längre. Jag tar hellre vara mer på dig, Emil, än att låta lite alkohol komma emellan oss. Du vet att jag skäms. Så jävla mycket. Du vet också om att du är så himla värdefull för mig. Och jag vill spendera mina dagar med dig, alltså varje dag. Finfina du.
Du åkte ifrån mig för drygt 45 min sen, genom att jag var tvungen att stressa ut dig. Förlåt. Men vi höll inte koll på tiden och jag höll på att svimma. Jag kände mig inte okej i mitt eget hem, jag kände mig omringad. Förlåt. Det ska aldrig mer hända. Jag älskar dig.

Klockan är 07:17, det är julafton och jag mår inte alls bra.
Jag hatar alkohol, det kan skapa en jävla problem.
Men jag har bara mig själv att skylla.
Fan vad jag skäms.

Colour explosion

Joooodå. Det var ju studentfest igår. Det var riktigt trevligt, må jag säga! Det var lite förfest hos Idan igår, med mycket fint folk. Jag kan ju säga att jag inte var så jätte färgglad. Dålig fantasi och sådant. (Ni ser ju på bilden... Lär säkert få uvi också) Men mina kära vänner var ju så himla fina!! Oskar hade t.o.m. en rosa tröja! 
Jag fick också hjälpa Johan lite. Han drack 5 tequilashots. Det säger väl allt! En del dans och inte så värst farligt med öl, faktiskt. Det var lagom; en jävligt bra fylla, vilket ledde till en jävligt bra kväll! Jag fick ju träffa Sebbemannen också, vilket var väldigt kul och efterlängtat. 

Här får ni i alla fall två bilder! Det kommer fler, när jag bett om fotona av Ida och Daniel. Så dem läggs in efterhand.
Dessa är tagna från Lovisas Facebook, så att ni vet liksoooom.
Jag redigerade dem lite, så de såg liiiite roligare ut, ju!




Let's move on...
Nya band har släppts till Siesta! Timbuktu och Damn!, Kapten Röd och Syster Sol, så jäääävla nice!! Jag längtar bara ännu mer, när de släpper dessa bra band, alltså... Loooooove it. Jag känner på mig att nästa Siesta kommer bli så jävla underbar, mycket bättre än förra! Jag funderar på att strunta i studentresan i sommar, bara för att lägga ner så mycket pengar på Siesta. Haha, sån tönt :( Men jag viiiilllll!!! London eller Siesta? Haha, borde vara så solklart att man väljer London men NEJ, jag kan inte svika Siesta efter femte året i rad!!! Det går fan inte. Då tar jag hellre studentresan lite senare, ifall andra är på då, också. 

Jag är hemma idag, förresten. Känns helt fel, alltså.
Jag har varit hemma hos Emil så mycket att hans föräldrar själva tycker det har blivit för mycket. *Hoppsan*. Så jag är hemma i natt, så ska jag försöka se till så att Emil kommer hem till mig imon, för sedan kommer vi vara borta från varandra hela helgen. 
Jag längtar tills man har egen lägenhet... Så jävla mycket!

Aja. Nu orkar jag inte skriva mer. 
Ciao!


Det är så jävla fint.
Förevigt.

Varje gång du möter min blick

Hej? 
Du är, typ, världens finaste. Och du är, kind of, jätteunderbar.
Jag tror jag är så där jättekär, på nytt, i dig. Bara så att du vet. Vilket du redan visste, iofs.
Och med dig, vill jag vara med. Med dig, är allting bra.
Jag saknar dig redan, och vi träffades senast för typ en kvart sen. 
Kärlek till dig, finis. <3

Jag sitter i skolan.
Ursäkta, men jag har en jävla mensvärk. Det var jättenära att jag stannade hemma idag, hos Emil. Men jag var tvungen att lämna kameran och jag har tid hos kuratorn idag, så jag var tvungen att dra hit. Men jag ska inte klaga, jag är ju faktiskt ledig imon och avslutning på onsdag! Fiiint. Så jo... Jag är redo för 3-veckors (?) lov!
Och efter skolan, idag, ska jag till min syster (Johanna) och hämta en klänning som jag ska ha på mig på studentfesten. Jag måste orka. Även om jag har så jävla ont. Jag skulle egentligen till Specsavers, men jag glömde ta med mina glasögon hos Emil... Så jag skiter i det. Helt enkelt!

Vi har photoshop-genomgång, just nu. Om markeringa. Så jävla tråkigt, så jag skiter i det och fortsätter skriva här istället. Jag är så duktig!!! Använder knappt va markeringar, ändå så. Kan lika gärna söka på youtube om hjälp, eller nå. Fungerar lika bra! Då slipper man också stressa sig igenom skiten. Rasmus är ju så jävla snabb.
Och faaaan vad jag är hungrig!

Nu slutar jag skriva, för nu ska jag göra annat. Jag ska klicka runder på Facebook.
Jag ska spela Tetris.... Nej, jag ska spela något annat.
Jag får se!! 

Ciao!

Mange bjuder!

Faktiskt så tycker jag om Mange Makers nya låt; Mange bjuder. Det är den enda låten jag faktiskt tycker är bra, med dem. Förvånansfullt! Men det är så det är, heheh. Det svänger ju, som fan :D

Just nu sitter jag i min säng. Ja, jag är hemma! Hårfärgen är i, som jag lyckades få mor att hjälpa mig med... Efter mycket tjat, så gick hon med på det tillslut. Niiiiice! Det blir bara att färga det, så det blir lite jämnare i färgen. Känns som om jag hade alla färger i håret.... Haha! Så om typ 30 min så ska jag hoppa in i duschen! Efter jag har gjort detta, så ska jag städa mitt rum och så. Senare drar jag hem till Emil och pysslar om honom lite, han mår ju inte på topp idag! Soffliggandes och allt. Stackars liten :c 
Så ikväll blir det, troligen, att bara ligga i soffan och mysa... Eller nå. Om det blir bättre med Emil, så gissar jag på att vi kommer dra till bilträffen i Kristianstad. Imon, däremot, ska vi till Halmstad till en stor bilträff! Lånade hem kamera idag, så det blir att fotografera en del också.

När jag kom hem idag, så visade mor mig min post.... Det kom i en plastpåse och så var det i delar, så hade brebäraren satt på ett klistermärke "Din försändelse har tyvärr skadats under postbehandlingen. Vi mer om ursäkt. Posten." Hahaha.... Jovisst!


Narcissistic Cannibal

Emil är iväg och ska lacka hans blivande cykel, så han är hemma om någon timme igen.
Jag har nyss startat film; Harry Potter och Hemligheternas kammare. Jag ska snart börja städa upp lite inne på rummet, eftersom jag har stökat ner hela hans rum. Heheh. :> Mina kläder är lite här och var, tvättade som otvättade. Fräscht!
Igår var vi på Ullared med Anna och Sara. Mycket trevligt hade vi, tycker jag! Jag har köpt julklappar till alla förutom till Ems och Emil. Men det kommer med tideeen. Innan julafton, i alla fall! Dessutom så har Emil och jag köpt oss varsin Jumpsuit, heheh! I like it. Asmysigt. Han ser ut som en stor bebis och jag är hans nallebjörn, eller nå. Han har ju en blå och jag en brunluddig. Haha! Och nu är mina pengar slut, i alla fall! Woooohoo. Jag får försöka fixa pengar till studentfesten, annars blir jag ledsen. 

Nu ska jag påbörja denna städningen. Sen ska jag börja plugga på provet, som jag har på torsdag. Eller "prövning", heter det ju. Jag har gaaaanska mycket nu, så.... Dumma mig! Frånvaron har ökat en del också. Jag får ta igen det efter jullovet, helt enkelt!
Bilder kommer, förhoppningsvis, på oss och våra fina jumpsuites!! 
Ciao!



Fy vad jag är glad med dig.
Och att du stannar kvar hos mig, även de problem jag fått gå igenom, tackar jag dig så himla mycket för. Jag vet vad oss betyder, jag har insett det. Du har fått mig att inse det. Vi anpassar oss så jävla fint och jag är så glad över det. 
Detta måste vara länge. 
Om inte detta fungerar... Vad fungerar då?
<3


De som bländats av ljuset

Mina fingrar är kalla, mina tår också. Brrrrr.
Det blåser som in i helvete och det känns som om detta lilla "hus", ska gå sönder.
Och här ska jag sitta själv i minst 3 timmar till. Men jag äter chips! 

Ikväll ska jag till Infinity och äta, för att fira Lise som fyller arton år idag, ju! Tio i åtta ska jag vara där, typ. Sen blir det vidare till förfesten hos Lise, som ska (som sagt) vara nyktert för min del! Jag blev dessutom också bjuden på ännu en fest imon och det är Kevins och Raggarns fest. Kan säkert bli trevligt!! Dock är jag inte säker på om jag ska dit, heheh.
Men jag sover nog hemma hos Emil, hela helgen. På måndag ska vi ju också till Ullared, ifall nu Stefan kunde?!?!? Jag smsade honom precis, så jag ska fan ta mig fixa så att han kan! (HEHE) Eviiiiil. Nejmen, det löser sig nog, som sagt. :) Annars får vi ta det på en helg, helt enkelt! ^^

Jag var ju på vårdcentralen igår! Emil var med mig, tack och lov. Och resultaten var goda, som jag hoppades! Wohoooohohoho!! En jävla lättnad lyftes från mina axlar, i alla fall. Nu känns det mycket bättre! Jag glömde dock fråga om intyget på att jag varit där, så jag kunde lämna det till min mentor. (Skit också!!) Men jag får fixa det i efterhand, eller nå. Om det går. Annars får de, helt enkelt, ringa dit.... Hahaha. Det löser sig på ett eller annat vis :D
Nu vill jag bara att Emil ska komma hem, som jobbar skiten ur sig på sitt sketna jobb. Jag tycker så synd om honom... Han som får jobba mer än vad han egentligen ska. Dumma honom!! "Pengar", upprepar han hela tiden. Jag har ju ingen talan om saken och det låter vettigt, varje gång han säger det där enkla ordet. Aja....

Jag blev asrädd just nu. Datorn gjorde ett ljud från sig, i typ 10 sekunder, precis när jag satte i laddaren i datorn. Jag satt mig upp och backade i sängen, och drog ut sladden. Efter typ 4 sek så slutade det. Jag trodde den skulle sprängas eller ge stötat, etc. Asrädd :( Sen satt jag i laddaren igen.... Haha! Det fungerar som det ska nu, tror jag. Skummmmtttttt.

Ciao!


Hoppashoppashoppas.

You have the world at your fingertips

Jag är hemma från skolan, på eftermiddagen. Kom hem för drygt en timme sen. Och jag är jättenervös inför imon, när jag ska till vårdcentralen. Skit. Men jag ska ta mig dit!! Jag är bara lite paranoid. That's all. Jag hoppas Emil blir frisk tills imon, så han kan följa med mig. Jag vill inte dit själv, direkt. Hoppashoppas!
Idag har jag, som sagt, varit i skolan en del. Efter skolan gick jag till stan, för att ta bussen. Kände att jag var jävligt kissig, så jag gick in på biblioteket och kissade. Sen lånade jag t.o.m. en bok (!!!!). Jag hade tänkt att börja läsa, av någon konstig anledning. Om det är rätt bok, så lär det vara intressant. Jag valde en ungomsbok, "Jag vill bara att du gillar mig" heter dem. Den handlar om mobbning, olycklig kärlek, homosexualitet, dåliga självförtroenden, etc. Jag tyckte den verkade intressant, så jag lånade den! Jag märkte också att jag hade 40 kr i skuld, på biblioteket. Hoppsan! Heheh.

På fredag ska man fira Lise, som fyller arton!! Niiiiice. Jag ska dock bara till middagen, på Infinity, och förfesten, utan alkohol (jag står fast vid mitt beslut!!) och sen ska jag nog hem till Emil. Det blir säkert trevligt :) Om det är okej väder i helgen, så ska Emil lära mig köra... Hahah! Jovisst, jag kommer dö. Men nu när jag har sagt det, så. Dock säger SMHI att det ska bli snö och sådant i helgen, så det lär (troligen) frysa och halt blire isf. Då lär jag inte köra. Men vi märker hur det blir!! Kan bli kul. :>
På fredagen eller lördagen (på kvällen), kanske både och, så blire nog bilträff i antingen Kristianstad eller i Hässleholm. Sen ska de väl sladda och grejer, förmodar jag. Det har inte jag något emot, jag tycker det är kul att sitta i en överhettad bil och flyga runder. HEHEH. Nja, så farligt äre inte. Alls. :)

Nu ska jag lägga mig till rätta och kanske starta film, och äta sallad.
Sen ska jag nog börja läsa lite i boken eller göra läxa!
Ciao :)


Kalla mig för vad fan du vill.
Jag tar inte emot din skit längre.
Om jag är en idiot för dig, så får jag vara det.
Även om allt bara handlar om svartsjuka, så ska jag inte bry mig.
Jag kan inte hjälpa att du läste det.
Emil är den mest betydelsefulla höjdpunkten under detta året, så är det bara.
För det är ganska så uppenbart, för hur du beter dig mot mig.
Face the truth.
Säg hejdå till idioten. Jag säger i alla fall hejdå till dig.
Hejdåååååååå.

Dancing on my own

Jag sitter i skolan, just nu, med Alfred. Vi har inte sagt något ord till varandra, mer än ett hej. Jag väntar på att Oskar ska komma och sätta sig bredvid mig, så jag har någon jag brukar va och prata med iaf. Hehehe. Alfred och jag har ju inte haft någon kontakt innan, precis... Förutom att vi har gått i samma skola i grundskolan, ett tag. Hahah! Aja, nevermind :D
När jag kom till skolan idag, så skulle jag ju lämna kameran inne på lärarrummet. Alla de lärarna som var där inne verkade så glada och sa hej! Sämhällsläraren, Poya, erbjöd mig att öppna dagens chokladkalender. Och Rasmus sa: Det är bara för att du är så duktig och kommer till skolan! (Hehehehe) Ingen liten pik, alls. Men chokladen var god :D 

Alldeles nyss kom Sabringa, en lärare, in och gav mig en lapp på det jag måste göra klart i ämnet Desktopp. Herrejävlar. Det blir bara mer och mer saker, som jag måste bli klar med. Det kommer vara en jävla press, innan studenten. Ett helt nytt projekt också, och jag håller på med 3 (typ) redan. Nice!

  • Tidningsartikel
  • NHK
  • Uppdrag
  • Fruktfolder
  • Spacefolder
  • C-Vitaminfolder
  • Eget projekt
Aja, det är bara att tacka och ta emot. 
Nu kommer Oskar, äntligen. Usch, som han hostar... Han verkar jävla pigg, för att vara så sjuk. Hahah, han är unik. Anyway!
Jag är ashungrig, så ska köpa lite frukost sen. Gotttt. 
Nu ska jag kolla igenom lite på InDesign, eftersom jag ska ha provet i eftermiddag.
Ciao!


Another head hangs lowly,
child is slowly taken.
Who are we mistaken?

But you see, it's not me, it's not my family.
In your head, in your head they are fighting,
with their tanks and their bombs,
and their bombs and their guns.
In your head, in your head, they are crying...

Välkommen in

Jag ligger, just nu, i Emils säng. Jag väntar på att han ska bli klar med frukosten! Han bakar scones, heheh. Bara för att jag har det bäst! Fast det finns en nackdel, däremot... Jag är jättekissig, men jag orkar inte ta mig till toaletten. Så jag hoppas jag kan vänta tills jag har ätit frukost. :3
Senare ska jag, troligtvis, hem. Om jag inte sover här i natt, igen. Större chans att jag tar mig till skolan, iaf. Haha... Jag har inget emot det, i alla fall. Sen är det helt upp till Emil, ju. Jag vill mest bara ta det lugnt idag/ikväll, faktiskt. Om jag drar hem, så blire att kolla på Breaking Dawn! :D Om inte, så umgås jag ju såklart med min fina. 

Jag längtar till Siestafestivalen, så ni vet. Lars Winnerbäck och Familjen. Så jävla bäst. Jag önskar band, typ, hela tiden. Mest HIM, Veronica Maggio och Danko Jones. Maskinen lägger jag till ibland, men de lär nog redan fått asmånga röster, så! Och jag undrar vart de ska ha det någonstans nu? Jag vet inte ens om de har kommit fram till något, än... Hoppas det inte är på ett för dåligt ställe, då blir jag ledsen.
Nu hör jag Emil komma!!!!

CIAO

Dag 25

Min favorithögtid

Hm... Alla högtider har sina nackdelar, så det är ganska jämt på den fronten.
Om jag säger att jag väljer julafton, så ljuger jag. Jag hatar vintern (speciellt kylan), jag hatar att äta samma mat så himla mycket (julbord), jag hatar att handla julklappar och jag hatar väntan på att få öppna sina julklappar. Fast stämningen är jävligt mysig och fin, jag älskar att få saker, jag älskar lussebullar/pepparkakor och julmusten, jag älskar de levande ljusen som är framme och julgranen som är så prydlig och jag älskar gröten man äter. Mums!
Men min egen födelsedag är också nice. Då är den speciellt till mig, endast mig. Och jag får presenter för att jag är jag och för att jag lever. Det är ganska så speciellt. Jag fyller 19 år om 2 månader, däremot!! Sen tycker jag om 1 årsdagar och sådant, med pojkvännen. Sådana högtider är speciella, viktiga och som man inte vill missa. Det betyder ju så sjukt mycket. Enligt mig. Jag gillare :)

Och då var denna listan slut!


Jag ligger i Emils säng, just nu. Den känns så stor. Emil är liksom iväg och ska laga Dimitrys bil, som han råkade köra sönder igår. Haha... Vi var ju på bilträffen i Kristianstad och körde vidare till Rusta för att sladda och grejer. Det var trevligt men så jävla kallt!! Fyfan... Jag, Emil och Emma satt oss i Sjöstens bil och startade motorn, så vi kunde värma oss. Jag tog av mina skor och Emil fick värma mina fötter... Mina tår gjorde så jävla ont :( Och vi kunde inte ta oss någonstans, för vi var tvungna att komma på ett sätt att ta hem Dimitrys bil... Tillslut fixade vi det, men det var ganska olagligt, om man säger så. Haha... Mer orkar jag inte skriva om den saken! Allt fixade sig tillslut iaf och vi körde till Donken, och sedan vidare till Industri för att Emil ville leka lite. Sebbe och Oliver var där, så vi pratade lite med dem också. :)

Ikväll var vi bjudna till en fest hos Oliver, men vi tackar nej av olika anledningar! Emil vill leka lite på industri igen, tror han. Så vi kör nog iväg ikväll, skulle jag tro! Och då kan jag ju fotografera lite, ifall det slutar regna... Om inte, så stannar vi ju inne i värmen och har det mys. Kanske bakar något gott? Hihihi, vet att han vill!! Han är ju sååå duktig på det. :) 

Aja, jag får hitta på något nu. Kanske pluggar lite. Jag ska oavsett fixa mig, innan Emil kommer, hade jag tänkt. Jag är faktiskt sugen på att platta håret, för en gångs skull... Och typ sminka mig. Jag vet inte varför, men jag har lust till att göra det. Haha! Bara så dåligt att Emil inte har någon spegel inne på hans rum. -.- 
Jag får se vad jag ska göra. Jag lär ju vara här, ensam, i drygt två timmar. För jag orkade inte följa med och laga bilen. Det är ju så kallt och regnigt :( Blåser gör det med. Jag har inte direkt lust. Plus att jag är trött också. Jag känner mig så grinig!!! Det blir nog bättre senare under kvällen, heheh.
Nu ska jag smsa Emil och antingen börja plugga eller fixa mig. Jag bestämmer mig snart!

Ciao!


Fan för dig.
Ge inte mig skuldkänslor. Igen.
Och vilken jävla terror? Det är fan du som terrar mig och aldrig låter mig vara.
Och när jag väl försöker finnas där, så får jag skit för det.
Och helt plötsligt så är jag hemsk.
Du är så snäll.

Dag 24

Mitt favoritprogram – och varför.

The Big Bang Theory, helt klart!
Varför? Jo, jag älskar ironisk humor och Sheldon gör ju mestadels hela serien till något bra. Om inte Sheldon skulle varit med, så skulle det inte alls varit samma sak. Då skulle jag nog inte kollat på det, om jag ska vara helt ärlig. Denna serien har det lilla extra, det man vardagligen har som humor. Typ. Eller som jag har som humor. Plus att deras sätt att "bygga" upp serien, så att säga, får mig att bara kolla på avsnitt efter avsnitt i en hel dag. Man vill ju inte sluta kolla, för man vet att något roligt ska hända snart. Haha!




Jag sitter på bilblioteket, för tillfället. Jag skulle egentligen gjort provet i InDesign, men jag fick ny tid så jag gör den på tisdag! Eftersom jag inte hann plugga på det igår, så blir det enklare så här, plus att jag har tid att göra skolarbeten nu, istället!

Efter att jag skrev det stycket så ringe Emil mig och berättade att han skulle hem en runda och frågade om jag skulle följa med, så jag slapp sitta på biblioteket och plugga. Woho!! Givetvis så tackade jag ja och nu sitter jag hos Emil, ensam, i hans rum och dricker julmust. Jag ska börja med lite skolarbeten, så småningom... Musiken är på hög volym, just nu. Veronica Maggio. Så jävla fint. :) 
Om ungefär en timme, som det ser ut nu, så kommer Emil hem igen. Då har han, förhoppningsvis, slutat jobba. Vi vet inte vad som händer ikväll... Jag har fått förfrågningar om Harrys, men jag har ju sagt nej! Nykterist? Javisst! Så medans andra drar till Harrys, så gör jag något annat. Kanske ska va med Idan idag också? Eftersom hon är ju också nykterist, med mig!! Får se hur allt blir :) Oavsett så sover jag nog hemma hos Emil, i natt. Imon blir det nog bilträff, skulle jag tro. Nu när jag har kamera och allt, så kan jag ju fotografera när dem sladdar och grejer. Äntligen!! Har ju glömt varenda gång. Dock regnar det, och om det är likadant imon, så vet jag inte om jag kan... Jag vill ju inte förstöra kameran. Jag vet inte ens om skolans kamera är vattentät? Aja!

Snart är det nyår. Jag vill planera. Så ni vet.
Snart ska jag pierca smiley igen, också!!!! :D Jag vill nuuuuuuuuu. Men får vänta, för jag ska göra det med Tiddan liksom. Hihi. Ja, jävlar vad jag är peppad :D Och peppad är jag också på studentfesten som är den 20e! Temat är Color Exploison, och jag älskar färger så det kommer bli nice! Heheh
Nej, skolarbeten ska göras nu!
CIAO

Dag 23

En låt som får mig att gråta

Jag har nog ingen som får mig att gråta. Längre.
Innan har jag gråtit till Hurt - Johnny Cash, någon gång. Likaså med 1, 2, 3, 4 - Plain White T's (dock vet jag inte om jag fortfarande gråter åt den längre, ska inte kolla efter heller). Och Skin - Ras Cricket. Dessa tre får jag ge som svar, för det påminner om olika saker som jag varit med om under dessa 18 år.
Sen har jag också gråtit till I don't want to miss a thing - Aerosmith. Usch, ja!


Jag sitter just nu i sängen och lyssnar på musik. Jag ska när som helst påbörja arbeten från skolan, och verkligen ta tag i det idag!! Jag har typ fyra arbeten att bli klar med, tills imon. Jag minns inte alla, men jag vet att det är typ 3-4... Jag får kollar upp det, känner jag. Haha! Jag vet i alla fall att det är psykologin som jag måste bli klar med först, sen bildreportaget! 
Ikväll så ska jag hem till min käraste! Jag ska plugga hemma hos honom, också. Jag kommer vara så social, men han insisterade och sa att jag skulle sova hos honom, i alla fall! Haha, han får skylla sig själv. :D
Den 12e ska eventuellt jag, Emil, Stefan, Sara och Anna till Ullared! Jag får dra inom far för att hämta pengar, så jag har lite mer att handlar för. Det är ju många julklappar jag ska köpa, hehe. Och kanske något till mig också, liksom. Om jag inte får något så vetifan vad jag gör. Köpa för 50 kr, till var och en. Om inte mindre, haha. Kul... Aeh, det löser sig!!

Jag har aldrig något intressant att skriva, egentligen.. Det får folk ta!
Och jag lägger många tankar åt min kära bror, Jimmy och såklart Russ. Jag är ledsen över din förlust... Jag saknar dig! <3
...Nej, nu ska jag börja plugga. Ciao!

RSS 2.0